Hi
hehe las lasem, mi tam nie przeszkadza - bestii pewno tez nie ale pewna rzecz mnie caly czas nurtuje- czy on czasem nie przekasi czegos czego nie powinien? Jak Bosniak napisala z tymi nylonami moze byc niefajnie - a moj lubi wszystko - ostatnio obgryzal maskotki od siostry - byly puchate to mu odpowiadaly. nie wiem czy czasem jakis wlosow nie powcinal (ale to juz bylo dawno a ujemnych skutkow (na cale szczescie) nie widac).
ja mu moge nawet las zrobic - czemu nie ale potem nie upilnuje zeby nie odgryzl (odgryzl to pol biedy gorzej jak polknie) czegos czego nie powinien.
A taka teoria: futrzaki to zwierzaki w koncu dzikie - maja instynkt- jak myslicie moze same wiedza co mozna jesc i sa na tyle madre ze nie polkna czegos co mogloby im zaszkodzic
wiem ze to naciagane ale kto wie.
jak narazie to gremlin mnie gimnastykuje bo najlatwiej go przytulic/poglaskac bedac na jego poziomie czyli opad i podczolgiwanie sie - staram sie ruszac nosem tak szybko jak on - nie da sie
jesli chodzi o lubienie zakamarkow to po wejsciu za szafe (juz zabezpieczylem) atakowala reke ktora ja chciala wyciagnac (czyli moja:/) jakby w norze siedziala i mlodych bronila - juz wiem jak sie wtedy to wapno "czulo"
a i jeszcze cus takiego - jak juz napisalem ma chyba trochu wiecej futra niz powinna - na pyszczku z obu stron jakby jej ktos waty dolozyl
, na ekhm ten tego no przy ogonie
(patrzac z tylu wyglada jakby 3 ogonki miala) niestety to przy ogonie nie jest zbyt ok - koltuni sie i siano sie w to wplatuje - a sprobujcie zlapac krolika nieco dluzej za tylne lapki lub w okolicy ogona - moj sie nie da
. A teraz jeszcze zauwazylem takie "dodatkowe klebki futra" na grzbieci symetrycznie po bogu przy "poczatku" tylnych lap. wiem ze ciezko sie diomyslec o co chodzi ale jak tylko mi sie uda to machne fotke - tez nie jest to latwe bo nie chce jej flashem po oczach dawac a bez to ciezko
mam nadzieje ze to nie zadna zla oznaka takie futro - wydaje mi sie ze moze to byc mieszanka z angorka
Coraz wiecej pomyslow sie pojawia - dzieki za nie (a krolik nieswiadom niczego wlasnie se lezy i nie wie jaki plan mu szykuje
)
pozdrowionka