ja moje uszate karmie firmowym granulatem ze sklepu "pets at home" ma w mierw dobry skla, jest podzial na mlode kroliczki i dorosle, poza tym wiadomo sianko, warzywa i owoce. musisz poszukac u siebie sklepu dla zwierzat, powinien byc. ja w Anglii spotykalam sie z duzymi sklepami, cos w rodzaju supermarketow, gdzie jest naprawde duzy wybor klatek dla zbojow i innych rzeczy z jedzeniem wlacznie. co do lekarzy. to chyba jest jak w Polsce, zdarzaja sie lepsi i gorsi. ja wedrowalam po wielu klinikach z Popielniczka i Rudym i w koncu trafilam na wspaniala ekipe lekarzy, ktorzy znaja sie na krolikach, swinkach morskich (a je rowniez mam) no i kotach. wiec wszystkie trzy gatunki zwierzat mam obslugiwane w jednym miejscu. nie moge powiedziec zeby u mnie bylo az tak drogo. owszem 0ostatnio wydalam kupe kasy na leczenie wieprzka, ale jak konsultowalam sprawe z polskim wetem to suma wyszla bardzo podobna. a zwazywszy na polskie zarobki to wrecz astronomiczna. narazie tylko moj chlopak pracuj a mimo wszystko stac nas na tyle zwierzat.
jak juz bedziesz miala ucholka i nie znajdziesz nic, to daj mi znac, cos wymyslimy, bo u mnie naprawde jest wielki wybor wszystkiego.