sluchajcie,
Powstal dzis plan zorganizowania wielkiej imprezy z okazji Swiatowego Dnia Krolika.
Dzien ten wypada 29 wrzesnia, w sobote.
Na razie plan jest taki, ze wynajmiemy sale projekcyjna ( postaramy sie za darmo), i odbedzie sie pokaz filmow konkursowych, dokumentalnych o waszych wlasnych krolikach.
Napiszemy na stronie i forach ,gronie itd ogloszenia ,zeby ludzie krecili smieszne czy ciekawe filmiki, powiedzmy 5 minutowej dlugosci, o swoich krolikach albo zajacach czy jakichkolwiek innych krolikach, w formacie .mpg, divx, quick time czy jakimkolwiek, i aby przyniesli te filmy na plytkach cdr i dvd w dniu konkursu do sali ( ktora wynajmiemy).
Zalozmy ze calosc imprezy zacznie sie o godzinie 11, sponsorami nagrod beda nagrodzone przez nas firmy ( na razie wstepniue podalam pomysl firmie Zuzala i od nich nagrody beda napewno), mamy do dyspozycji juz 30 plakatow z rasami krolikow od firmy Versele Laga ( dostalismy na Zoomarkecie).
chcialabym tez, zeby firmy zasponsorowaly poczestunek dla gosci pokazu filmowego).
Plan jest taki ,ze jutro zadzwonie do znajomej restauracji i spytam sie, czy wynajma nam sale za darmo. wtedy catering bylby tez od nich ( maja 2 pietra i na pietrze jest specjalna sala projekcyjna, uzyczana za darmo organizacjom takim jak stowarzyszenie empatia, do ktoreg onaleze, wiec szansa dla krolikow tez jest).
Mysle tez, ze z mediow zainteresuje sie Teleexpress ( mam tam znajomego reportera) oraz TVP3, ktora w ciagu wakacji pokazala mnie na wizji 6 razy, za kazdym razem ten sam reportaz - o naszych krolikach adopcyjnych.
co mysliscie o tym pomysle i czy ktos z was chce pomoc przy organizacji albo przynajmniej wzialby udzial/przyszedl/robil za tlum?
Wszystko zalezy od darmowej sali - jesli uda mi sie ja wynegocjowac, wtedy juz niezaleznie od innych firm niz zuzala mozna zorganizowac pokazy filmowe - projektor mamy wlasny