Chciałam napisac tu na forum o nowo odkrytym przeze mnie sklepie zoologicznym w mojej dzielnicy. Został otwarty w lutym.
Zaskoczyła mnie bardzo pani, ktora jest włascicielka tego zoologika, bo jak zadna inna zna sie naprawde na tematyce kroliczej
Wie o SPK, ma nawet na drzwiach nalepke o apelu Rumburaka. W sklepie sprzedaje najlepsze granulaty Cuni Duo i Cuni Complete oraz produkty Zuzali. Wszystkim włascicielom krolikow probuje wpoic informacje o dobrej, prawidłowej diecie. Niestety powiedziała ze jestem jak na razie trzecia jej klientka ktora ma o tym pojecie
. To smutne, mowiła ze własciciele upieraja sie przy mieszankach, czekoladowych dropsach, nie chca słuchac o granulacie, ani ziołach... Jak na razie na zdrowa diete krolicza udało jej sie przekonac tylko jedna pania... Wiedza na temat krolikow ogolnie jest wiec beznadziejna
, wiele ludzi wcale nie wypuszcza swoich uszatkow
Jedna z jej klientek jest osoba nalezaca do SPK, nie wiem czy to prawda, ale moze to ktoras z Was? Ma ona 3 kroliczki.
Bardzo ucieszyło mnie to ze sa takie osoby jak ta pani, oby było ich coraz wiecej!