Moj Kubus tez reaguje na imie, nawet sekundy sie nie zastanawia gdy wolam go z drugiego pokoju bo wie ze dostanie kawalek czegos dobrego do jedzenia
(niestety chyba nie ma innego sposobu zeby nauczyc krolika reagowac na imie
Tak samo wskakuje na lozko gdy go wolam, ale i tak najlepsza zabawa jest gdy goni sie z moja mama po pokoju - przezabawny widok - mama biegnie w jedna strone to on za mama, mama biegnie do drugiego pokoju to on za mama a najsmieszniej gdy moja mama zaczyna podskakiwac to on razem z nia tylko ze znacznie wyzej
A probowaliscie dawac waszym krolisiom do zabawy tzw. KULE - SMAKULE? Moj ja uwielbia - kupilam ja w sklepie zoologicznym za okolo 10 zl - jest bezpieczna dla kroliczkow bo jest z twardego i lekkiego materialu, wsypuje sie tam troche jedzonka najlepiej suszonego i krolis turla pileczke po calym pokoju, bierze ja w zeby, kopie a z pileczki przez maly otwor wysypuja sie smakolyki ktore sa natychmiast pozerane
Naprawde swietna zabawka - laczy przyjemnie z pozytecznym - krolis ma i zabawe i jedzenie a przy tym pokazuje, ze nie jest wcale mniej inteligenty od chociazby psa
szczerze polecam