Stereotypy stereotypami, ale nikt mi nie wmowi, ze wszystkie dzieci( nie obrazcie sie
) obecne na forum dojrzaly do posiadania jakiegokolwiek zwierzaka
Ja staram sie czytac wszystkie posty i doksztalcac sie w ten sposob i rzeczywiscie zauwazylam, ze sa na forum osoby w wieku 11-14 lat, ktore maja na prawde spora wiedze na temat ucholkow i wypowiadaja sie dojrzale(tak, ze gdybym w info nie przeczytala ile maja lat, to dalabym im duzo wiecej
). ale jak czytam cos w stylu: "nie wiem, czy wyslac mojemu nauczycielowi smsa z zyczeniami..." albo "jak wypuszczam mojego krolika to on sie chowa pod lozko i ja nie moge go ogladac i sie z nim bawic..." lub "bardzo chcielismy wszyscy zeby byly male kroliczki [...] a pozatym tak wlasciwie to byl wybor naszych kroliczkow bo sami chcieli ...." i "ja to az chce miec kroliki i mam juz kilka mlodych a pozniej niektore sprzedaje aniektore..... raczej nie chcecie wiedziec [...] rozmnazam je bo chce se zarobic na tym ze je sprzedam za jakies 100 zl..." to rece mi opadaja
Krolis ma prawo miec swoje humory i rzyczyc sobie swietego spokoju i lezenia pod lozkiem
To nie przedmiot zeby go postawic na wystawie i ogladac
A te motywy o rozmnazaniu...
Z drugiej strony to dobrze, ze mlode osoby zagladaja na forum- moze sie czegos naucza
Byleby zamiast zakladac glupie tematy przejrzeli wszystkie posty i poczytali sobie
PS. Chyba, ze to jakis nagly wypadek
- wtedy na czytanie nie ma czasu