No to ja tez się witam : )
Z dużą częścią luda znam sie z Kroliczego Forum, które umarło, a na tym forum w sumie choc nieaktywnie, jestem od 1,5 roku, hehehe. Ale jako ze mam zamiar czasem sie odezwac, Witam wszystkich ; )))
Wiem ze moge liczyc tu na pomoc we wszelakich sprawach, a gdy tylko moja pomoc bedzie przydatna, chetnie, w miare mozliwosci, poradze.
Kilka slow o mnie:
Mój królas ma na imie Hansi i w Grudniu skonczyl 3 lata, wiec 4 roczek wlasnie leci, ja jestem Magda, mam 17 lat (no powiedzmy, miec bede za niecale 2 miesiace) ucze sie w 2 klasie LO na profilu humanistyczno-przyrodniczym, moja przyszłość wiążę z weterynaria.
Jeśli chodzi o pozakróliczo-weterynaryjne zainteresowania... to jest to FILM - szeroko pojety, poniewaz pod tym wzgledem moje horyzonty sa baaaaardzo szerokie a granice ciezkie do sprecyzowania. Dalej jest muzyka... przede wszystkim ostra, w stylu SYL, Nevermore czy Chimairy, ale zaleznie od nastroju kocham tez delikatniejsze dzwieki w stylu Depeche Mode, czy Devina Townsenda (jego lagodna nie Strapping Young Ladowa strona hehe).
Interesuje sie tez malarstwem, albo przynajmniej dwoma malarzami Paulem Gauguinem i Vincentem van Goghiem; kocham czytac ksiazki - Paulo Coelho - mój bóg (zaraz po Tolkienie : P )
Moglabym tak pisac bez konca, wiec lepiej przerwe... :diabel:
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH!!!