Azi, mam na imię Marcin, nie Michał
mru, myślę, że raczej poradziłbym sobie przy aktualizowaniu stronie adopcyjnej SPK. Od marca 2006r. aktualizuję stronę mojego
liceum. Możecie sobie ją obejrzeć
. Obecnie strona zmienia swoją grafikę, ja tylko ją aktualizuję
.
Tak sobie myślę, że chyba i ja też zapiszę się do SPK. Mam kilka pytań jeśli chodzi o moje członkostwo:
1. Jak patrzę na
deklarację SPK to jest tam pytanie: "W Stowarzyszeniu będę zajmować się:" i jest tam tabelka, w której są 4 kolumny: adopcje, edukacja, projekty/akcje i promocja SPK to czy muszę w każdej kolumnie zaznaczyć, co będę robił, czy np. mogę zaznaczyć: Strona WWW (Praca nad stroną internetową stowarzyszenia), Pomoc finansowa (Jeśli nie masz czasu na działania i chętnie pomożesz finansowo, ponadto chcesz mieć wpływ na to co się dzieje w Stowarzyszeniu), zbieranie informacji i organizacja??
2. Na czym tak bardziej szczegółowo polega pisanie artykułów dla SPK??
3. Jeśli zadeklaruję się, że będę Wam pomagał finansowo, to ile bym musiał tak mniej więcej wspomagać Was finansowo i w jakim odstępie czasowym??
4. Jeżeli teraz mam jeszcze 17 lat, ale 14 maja będę miał już 18 lat, to domyślam się, że np. jak będzie jakieś zebranie w Warszawie członków SPK to nie będę miał prawa głosu, a jak zebranie odbędzie się po 14 maja to będę miał prawo głosu?? Dobrze zrozumiałem??
5. Czy te zebrania członków SPK są obowiązkowe?? Naturalnie deklaruję się, że będę brał w nich udział na terenie Warszawy, ale np. w lipcu często na weekendy i na dłużej wyjeżdżam do Babci i wtedy nie będę mógł przybyć do Was na zebranie
6. Mam jeszcze 1 pytanie: chciałbym jeszcze inaczej pomóc, w sensie, że chciałbym przewozić adopcyjne króliki, tylko że np. w sensie ja mieszkam w Warszawie, a króliczek jest z Łodzi i trzeba go przewieźć np. do Poznania, ale nie przy bardzo dużych kilometrach (np. z Białegostoku do Wrocławia). Ale zastrzegam, że to dopiero najpóźniej za jakies 2 lata, bo na razie zapisałem się na kurs prawa jazdy
I czy jak teraz na deklaracji członkowskiej nie zaznaczyłbym, że "chcę przewozić króliki" to czy będę mógł później dodać te funkcje??
Ojej, ale się rozpisałem.
Przepraszam za tak dużo pytań, proszę o odpowiedź na je wszystkie.