slucham ?! nie za bardzo rozumiem jakim prawem to wszystko oceniasz.. ?! to chyba Ty udajesz Einsteina. Moj krolik nie spadnie z balkonu, i nie bede robila z niego pieczeni - jestes smieszna.. nie napisalam ze chodzi po rynnach, tylko ze na poczatku chodzil kiedy badal teren :| mieszka na balkonie, bo tam nie musze go non stop pilnowac, tam niczego nie zniszczy i ma duza przestrzen zeby biegac :| i jest tam tylko za dnia. wiele krolikow nie wraca do kuwety zeby sie zalatwic, pff a to chyba logiczne ze nie puszcze go samego zeby mi zasmrodzil pokuj - bycmoze lubisz zapach stajni - ja nie. moj krolik ktorego mam od lutego, do kwietnia biegal po pokoju i sprzatanie po nim co chwila niewiele mi dalo, pani Mądra. w zime nie bedzie mieszkal w klatce, bo czesto puszczam go po pokoju jesli moge go obserwowac, a poza tym ja NIEODPOWIEDZIALNA OSOBA, znalazlam czas zeby zbudwac mu duza zagrodke na okres zimy. nie rozumiem w czym widzisz problem. martw sie o swojego futrzaka, bo mojemu nic nie brakuje a braku odpowiedzialnosci za swoje zwierze nikt mi nie zarzuci. to chyba najglupsza dyskusja jaka w zyciu przeprowadzilam, heh. wrzucaj dalej
[ Dodano: Sob Sie 29, 2009 1:22 pm ]nie zaluje, ale uwazam ze jest to niepotrzebne. skoro nie trzymacie swoich uszakow na balkonie to skad mozecie wiedziec, jak sie zachowuja ?
stol ma najwyzej 1-1.5 m
to chyba nie to samo co 8m czy wiecej ?
[ Dodano: Sob Sie 29, 2009 1:32 pm ]Aneczka, jedyne co chce jeszcze dodac to to, ze nikt nie kwestionuje tego jak Ty wychowujesz swojego uszaka - moze on siedzi wklatce, moze dostaje za malo jedzenia - nikt tego nie wie. nie sadze zeby bylo mile jakby ktos oskarzal Cie o brak odpowiedzialnosc, a skad mamy pewnosc ze ja posiadasz ? kazdy z nas najlepiej zna swojego krolika i wie jak z nim postepowac
lub ja chce z nim postepowac. sa osoby ktore trzymaja swoje uszaki w klatce 24/24 , trzymaja w piwnicy lub wogole o nie nie dbaja. wydaje mi sie ze przy tym brak tej "siateczki" na balkonie jest smiesznym powodem na nazwanie kogos nieodpowiedzialnym. staram sie zeby mojemu uszakowi bylo jak najlepiej. i tak btw gratuluje jesli Twoj krolik biega po domu i zalatwia sie do kuwety, moj niestety tego nie potrafi (jak wiele innych bo duzo osob ma z tym problem) i nie moze, bo mam jeszcze psa. badz tak mila i nastepnym razem pomysl, czy uzywasz wlasciwych slow w postach. ja nie potrzebuje sie z nikim klocic.. ja wyrazilam tylko swoja opinie
pozdrawiam