tak, to ja tam bylam z krolikami
material wcale nie byl krotki, wrecz byl dluzszy o pare sekund niz powinien - uwazajcie, bo reporter tez czyta to forum i mi sie wlasnei burzy na to narzekanie
w teleexpressie reportaze standardowo maja 20 sekund, a ten material mial 25 sekund
Kubusia siedzi u mnie ,bo caly czas była grozna, a ja wole krolika troche przetrzymac niz wypuscic za wczesnie i potem miec problem - ostatnio byl problem z Grozną Farciarka bo pogryzla do krwi kobiete, ktora ja wziela na probna adopcje, musze te krolice wysterylizowac chyba.
Kubusia teraz juz jest grzeczna, nawet na rece pozwala sie brac - nie wiem w sumie, co ja tak zmienilo, chyba to, ze pare razy ja zdominowalam, przytrzymując jej glowę przycisnieta lekko do podloza ( wg porad z uszatej).
Zaakceptowala swoja podleglosc i zrobila sie łagodna.
Natomiast Groznej nic nie jest w stanie zdominowac, dzis mnie pogryzla do krwi
Czarno widzę jej adopcję.
A co do reportazy - wkrotce wyciagne 15 minutowy reportaz o nas, ktory byl na TVP3 jakis czas temu. Musze troche pomolestować redaktorkę.
Podobnei sprawa ma sie z "Pytaniem na śniadanie" z TVP2 - do tej pory mi jeszcze materialu nie dali, trzeba ich ciagle zaczepiac, bo zapominają ( masa pracy w telewizji).
Nasz informatyk jest w trakcie przerabiania strony SPK i wstawianai tam dzialu TV KRolik - beda ekrany ze zrzutem obrazu z youtube i innych tego typu serwerow, mozna bedzie filmy ogladac bezposrednio ze strony
www.kroliki.net