Relacja z targów będzie niedługo jak tylko obrobimy zdjęcia ale póki co napiszę parę słów.
Wszystko wypadło genialnie, zarówno stoisko jak i całokształt.
Specjalnie pochwały należą się wszystkim, którzy pracowali na naszym stoisku.
Elfikowi, która zabawiała dzieci konkursem i bardzo nam pomogła przy organizacji stoiska, zarówno w piątek jak i sobotę oraz niedzielę.
Elodi, Betince i Magdi, które sumiennie każdego dnia rozmawiały z opiekunami królików, pomagały w organizacji zaplecza, stoiska i poczęstunku dla gości.
Martulce i Ziabakowi za sobotę i Natalii za czwartek i niedzielę
Godze za piątek! i przygotowanie spraw adopcji.
Semene za organizacje materiałów poligraficznych, genialne reklamówki bezdomnych królików, które były strzałem w dziesiątkę! Przywiezienie wielkiego królika maskotki i ogromną pomoc!
Oczywiście weterynarzom przybyłym na nasze stoisko; lek.wet Lidii Lewandowskiej za poświęcenie czasu w sobotę, za porady i uczestnictwo w jury konkursu produkt przyjazny królikom!
lek.wet Milenie Wojtyś-Gajda, która radziła na naszym stoisku opiekunom królików i innych zwierzaków w niedzielę.
Aktorce Oldze Borys za poświęcenie nam czasu w sobotę i udział w jury konkursu! Pani Olga jest przesympatyczną osobą!
I oczywiście Iwonie (Ais), która cierpliwie każdego dnia załatwiała wszystkie sprawy organizacyjno-techniczne odnośnie naszego udziału w imprezie. To był kawał dobrej roboty!
Dziękujemy przede wszystkim organizatorom targów za udostępnienie nam miejsca na stoisko a tym samym danie nam ogromnej szansy na promocje adopcji oraz idei Stowarzyszenia.
mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam!