Wszystkie rzeczy są w stanie idealnym, część w ogóle nie założona. Ceny podaję już
z wliczoną ceną wysyłki! Żal mi wyrzucać te rzeczy, mimo, że w nich nie chodzę, więc ceny chyba nie są wygórowane, jeśli jednak coś Ci się podoba, a uważasz, że kosztuje za dużo - napisz, dogadamy się
Jak coś się sprzeda, to spożytkuję piniondze zapewne na żarcie Tosławy, ponieważ na starość robi się z niej jamochłon, który pochłania wszystko, w każdej ilości
1. fioletowa bluzka z luźniejszym, takim "fru fru" dekoltem
rozmiar M / małe L, Tosławy na razie nie sprzedaję.. cena: 15zł
2. beżowa bluzeczka z perełkami/ kamykami na ramionach, rozmiar L, cena: 20zł
3. cienki sweterek z pandą, rozmiar L, spokojnie będzie też na XL, cena: 20zł
4. pudrowo różowy sweter z mięciutkim królikiem, rozmiar XL, cena: 25zł
5. beżowy, cienki sweterek z "pagonami", rozmiar L, cena: 15zł
6. szary t-shirt z królikiem, rozmiar L/XL, cena: 15zł
7. szary sweterek z królikami, rozmiar L/XL, cena: 20zł (ubrany tylko do przymiarki, z metką)
8. pudrowo różowa bluzka z rękawem 3/4, zamkiem na plecach i dłuższym tyłem, rozmiar L, cena: 15zł
9. piżama/ kombinezon rozmiar L/XL, cena: 25zł (ubrany tylko do przymiarki)
10. kobaltowy (?) sweterek z rękawem 3/4 i zamkiem na plecach, rozmiar L/XL, cena: 15zł
11. malinowa (nie czerwona
) bluzeczka z koronką, rozmiar XL, cena 20zł (ubrana tylko do przymiarki)
12. biały dziurkowany sweterek, rozmiar L/XL, cena 15zł
13. śliczne adidasy, niestety zaćmienie umysłowe sprawiło, że zamówiłam o rozmiar za duże i z bólem serca muszę im znaleźć nowego właściciela, ubrane na jakieś 40 minut, próbowałam w nich chodzić, ale niestety "człapią" nawet jak ścisnę sznurówki na maxa
rozmiar: typowe 40, cena: 120zł
14. zestaw różnych kosmetyków, które stoją nieużywane (są świeże, kupione max 3 miesiące temu) może komuś się przyda, chcę sprzedać w całości, bo bez sensu rozdzielać, chyba, że ktoś do jakiegoś ciucha będzie chciał pojedynczą rzecz, to spoko, cena zestawu: 30zł
- słynny "kamuflaż" z catrice, kolor light beige 002
- paleta cieni essence, 3 cienie użyte po 2-3 razy
- czarny liner w pisaku miss sporty, użyty 2 razy
- matowa pomadka w kredce astor, kolor vivid divine 023, użyta max 3 razy
- paleta do smoky eyes catrice użyta może 2 razy