Kicusia tydzień temu zostala wysterylizowana przez dr Chłopeckiego. Na forum przeczytalam mnóstwo opinii o sterylizacji samic, o tym jakie to niebezpieczne. Dzisiaj moge powiedzieć , że owszem , ale zależy komu powierza sie swoje zwierzę. Musze dodac ,że mialam mnóstwo obiekcji dotyczących operowania króliczków w radomskich lecznicach , a to w związku z tym ,że moja samiczka Basia byla operowana ( inna lecznica inny lekarz) włąśnie w poniedziałek 16.03 ub roku i pokicała za Tęczowy Most. Jednakże zaufałam doktorowi Chłopeckiemu , który wcześniej leczył u Kicusi zapalenie pęcherza oraz piasek w pęcherzu . Zaufałam i dobrze zrobilam. Dzisiaj Kicusia czuje się bardzo dobrze, nie widać przebytej operacji. Bardzo szybko doszla do siebie , je , rozrabia i .. jeśli bym miala ponownie decydować sie na takie coś , wybralabym tylko dr Chłopeckiego. Pplecam .
[ Dodano: Pią Lut 26, 2010 7:58 pm ]
Tajniak mam pytanie. Jak będa przebiegaly formalności weryfikacyjne , kiedy dr Chłopecki polecany przeze mnie( naprawde wspanialy lekarz) zmieni status na polecany SK. Chcialam dodać ,że dr Chłopecki wcześniej pracował w Warszawie w Lecznicy OAZA , , leczenia królików uczył sie pod okiem Pani dr Lidii Lewandowskiej . Radom to zaścianek
jest na forum jestem bodajże tylko ja. Nie każdy który potrzebuje pomocy dla swojego królika od razu loguje sie na forum, ale napewno może skorzystać z listy lekarzy polecanych przez SPK. W naszym mieście brak jest lekarzy znających sie na królikach , bo moje dwa ostatnie ucholki zmarły z powodu niewiedzy i niekompetencji lekarza weterynarii i to takiego , który uchodzi w naszym mieście za najlepszego weta kocio-psowego. Więc dla dobra futrzastych przyaciól dobrze by bylo ,żeby tak wspanialy weterynarz jakim jest dr Karol, w końcu znalazł sie na liście wetów polecanych przez SPK. Inna sprawa ,że polecani przez Towarzystwo lekarze nie mieli aż tylu opinii , a na tej liście sie znajdują. Więc o co chodzi , czy to musi być jakić czasookres , czy coś innego.