jadu ? baw sie dobrze ? LOL .. to jest forum dla osob ktore pomagaja zwierzakom ....
Skąd wiesz że ja nie pomagam zwierzakom ?
chyba ci sie z z olx czy allegro pomylilo, tam za wystawianie zarobkowych ogloszen sie placi
To nie jest ogłoszenie zarobkowe, nie prowadzę sklepu ani hurtowni, tylko sprzedaję jedno nie otwarte opakowanie pokarmu, po króliku który przeszedł już na drugą stronę "tęczowego mostu", sprzedaję po cenie zaniżonej względem ceny zakupu (129zl).
Poza tym jakbyś nie zauważył ten dział to giełda i w regulaminie ma nawet przewidziany odpowiedni prefix dla tematów gdzie chcemy coś sprzedać.
to byla propozycja, zeby oddac zamiast za grosze sprzedawac ... odpowiedz byla przynajmniej z lekka dziwna
Mogłeś napisać coś w stylu "Czy rozważyłeś możliwość oddania karmy dla bezdomnych królików/na SPK?", myślę że nikt tutaj nie miałby wtedy pretensji, ale Ty po prostu jesteś zwykłym trolem
jak ja bym mial 8kg to byl oddal i to jest moje zdanie, nie musisz sie znim zgadzac ale krytukujac moje zdanie ... chyba z lekka przesadzasz ?
bo chyba nie wierzysz w teksty jw ze ktos jest tak biedny ze cos chce sprzedac ....
Bardzo proszę, możesz kupić tą paczkę i oddać na SPK, przecież nie ma ludzi biednych, każdego stać na taki drobny gest, liczę na Ciebie.
i jescze taki bot / knot z tym swoim sprzedam wpindala sie do shoutboxa ktory sluzy z zalozenia tylko do spraw pilnych ..... naprawde ?!
Sprawa pilna, termin ważności upływa za nieco ponad 8 miesięcy czyli mniej więcej tyle na ile starcza tego pokarmu dla jednego królika.
Reszty nawet nie komentuję.. nie warto.