Zapraszamy do akcji BĄDŹ BOHATEREM http://forum.kroliki.net/index.php/topic,16572.0.html
Przy podsumowaniu będę aktualizować wpłaty- pierwsze wpłaty już są - dziękujemy I mam pytanie- czy ktoś z darczyńców chciałby przekazać niesprzedane fanty z tej giełdę giełdę Warszawy na FB ?
Nie mam wiadomości od Kyrtap nie wiem co z fantem który ode mnie wylicytowała.
Podsumowanie giełdyZanim przejdziemy do wyników- ważny komunikat: UWAGA! ZMIENIAMY TYTUŁ PRZELEWU BAZARKOWEGO. NIE MOŻE JUŻ ZAWIERAĆ SŁOWA "DAROWIZNA" - NA KONIEC AUKCJI PODANY ZOSTANIE PRAWIDŁOWY TYTUŁ PRZELEWU. PROSZĘ O CZUJNOŚĆ I O NIEPRZELEWANIE KWOT ZA WYLICYTOWANE PRZEDMIOTY BEZ UPRZEDNIEGO ZAPOZNANIA SIĘ Z NOWYM TYTUŁEM Stowarzyszenie Pomocy Królikomul. Hutnicza 10A20-218 Lublin52 2130 0004 2001 0516 7234 0002TYTUŁ: DZIAŁALNOŚĆ BAZARKOWA - (NICK) No, a teraz konkrety Najpierw podziękowania Baaaardzo dziękujemy wszystkim za wzięcie udziału w giełdzie Wielkie dzięki dla osób, które zaoferowały fanty i równie ogromniaste dzięki dla tych, którzy spośród tych fantów coś wybrali, żeby wspomóc królisie Podsumowanie wygląda następująco:Kyrtap - nr 52 Paśnik 30zł (podarowała ellessa)- nr 58 Router wi-fi 10zł (podarowała ellessa) - nr 63 Magnes mały 10zł (podarowała/-li Pit i Ula)- nr 69 Kubek 25zł (podarowała/-li Pit i Ula)Razem 75zł
Cytat: Joak w Styczeń 27, 2016, 21:10:32 pmNie mam wiadomości od Kyrtap nie wiem co z fantem który ode mnie wylicytowała. Zgodnie z Solviegowym podsumowaniem nic od Ciebie nie wylicytowałem:Cytat: asiek24 w Styczeń 22, 2016, 19:35:14 pmPodsumowanie giełdyZanim przejdziemy do wyników- ważny komunikat:Kurcze faktycznie to Kenamysz .... jak ja to patrzyłam. Przepraszam za zamieszanie
Podsumowanie giełdyZanim przejdziemy do wyników- ważny komunikat:Kurcze faktycznie to Kenamysz .... jak ja to patrzyłam. Przepraszam za zamieszanie
Kurcze faktycznie to Kenamysz .... jak ja to patrzyłam. Przepraszam za zamieszanie
Cytat: Joak w Styczeń 30, 2016, 12:00:58 pmKurcze faktycznie to Kenamysz .... jak ja to patrzyłam. Przepraszam za zamieszanie Dobrze, że się wyjaśniło. Już zacząłem się obawiać, czy nie wylicytowałem od Ciebie czegoś przez sen ewentualnie po pijaku
Pisałaś do niej pw ?