AKTUALIZACJA OFERTY+ZMIANA CEN
1. Brązowa bluzeczka z kwiatowym motywem, tył gładki i lekko przezroczysty- podobnie rękawy. Dekolt chwyciłam niteczką, bo był za duży, można więc dopasować go do siebie, po niteczce nie będzie śladu. Rozmiar S/M. Prawie nieużywana. Cena: 10zł
2. Torba w etnicznym stylu. Nie wiem skąd wzięła się w mojej szafie
Nigdy jej nie użyłam. Nie jest wykonana jedynie z materiału, środek jest jakby...szeleszczący? Nie wiem jak to trafnie opisać. Cena: 10zł
3. Czarna bluzeczka. Dobrej jakości materiał. Na metce jest L, ale wg mnie zdecydowanie S. Jest w bardzo dobrym stanie. Cena: 6zł
4. Bluzeczka z rękawem 3/4, czarna. Rozmiar S/M. Cena: 5zł
5. Biała, ciepła bluza z "misiem" w środku. Kaptur z futerkiem (odpinanym). Prosze pytać o wymiary, na metce jest XXL, ale zdecydowanie nie jest to taki rozmiar. Raz założona. Kupiona za 89zł- oddam za 50zł
6. Koszulka nocna F&F w kolorze delikatnego różu. Rozmiar M. Nieużywana. Cena: 10zł
7. Spódniczka, kolor ciemny brąz, który na zdjęciu wyszedł beznadziejnie i blado
Materiał miły w dotyku, niezniszczona, mało używana. Cena: 8zł
8. Bluzeczka w paski. Rozmiar S. Dobrej jakości materiał, bluzka w bardzo dobrym stanie. Cena: 5zł
9. Sweterkowa, szara bluzeczka. Mało używana. Rozmiar S/M. Cena: 5zł
10. Oldschool'owa jeansowa kamizelka, w świetnym stanie, rozmiar nie podany- proszę pytać o wymiary. Cena: 20zł
11. Koszula Fishbone. Rozmiar z metki M, moim zdaniem S. Z delikatnym dodatkiem złotej nitki. Cena: 10zł
13. Cieniowana, sztruksowa, długa spódnica. W bardzo dobrym stanie. Rozmiar S. cena: 11zł.
14. Brązowe, zamszowe szpilki. Piękny, ozdobny łańcuszek. Materiał i wykonanie świetnej jakości. Rozm. 40. Bardzo mało używane. Na jednym obcasie jest maleńkie otarcie (ostatnie foto), widoczne jedynie z bardzo bliskiej odległości, kolor obcasa doskonale to maskuje
Cena: 80zł
15. Beżowy/ kremowy sweterek, rękawek 3/4. Mało używany. S/M. Cena: 15zł
16. Minióweczka, rozmiar XS/S. Mało używana. cena: 5zł
17. Bluzka moro, S/M. W bardzo dobrym stanie. Cena: 10zł
18. Pastelowy sweterek, raz założony. Dopasowuje się do sylwetki i ładnie ją podkreśla
Rozmiar M. Cena: 30zł
19. Srebrny pierścionek motylek. Ciemne kamyczki są koloru ciemnej czerwieni, niestety nie widać tego na zdjęciu. Nie nosiłam go, niestety jest za luźny
Rozmoaru jeszcze nie znam, ale w razie potrzeby się dowiem
Cena: 19zł
20. Zielona piżamka: top+spodenki. Rozmiar S/M. Nowiutka. Cena: 14zł
21. Czarne sandałki, raz/dwa założone. rozmiar 39. Cena: 25zł (Pudełko to jedynie pomoc do fotek, tego od prezentowanych bucików nie znalazłam).
22. Spinka do włosów. Nieużywana. Przydatna np podczas sprzątania i mycia króliczej klatki
Cena: 4zł
23. Białe spodenki w paseczki Camaieu. Bardzo dobry stan. Cena: 12zł
24. Sukienka, dół asymetryczny. ładnie dopasowuje się do sylwetki. Założona raz i to na krótko. Rozmiar z metki 38. Cena: 80zł
25. Różowa bluzeczka. Rozmiar S. W bardzo dobrym stanie. świetny jakościowo materiał
Cena: 8zł
26. Szary top, nowy. rozmiar XS/S. Cena: 10zł
27. Torebka. Kolor to piękny, głęboki, ciemny fiolet- zdjęcie ukazuje go jednak jako jaśniejszy niż w rzeczywistości. Wnętrze w panterkę, z przegródką na zamek, która jest dodatkowo kieszonką. Na zewnątrz, z tyłu, kieszonka na zamek. Użyłam jej max 3 razy, na krótko- nie jestem typem kobiety z torebką
Ale przyznam, że całkiem wygodna i pojemna. Jedyny minus to maleńkie skazy, których nie zauważyłam kupując. Są to malutki ubytki materiału. Nie widać ich, bo znajdują się z tyłu i to nisko. Są naprawdę małe i dlatego ciężko było uchwycić je wyraźnie na zdjęciu. Dałam za nią 70zł, oddam za 45zł.
i wspomniane drobne ubytki
28. Torebka "wyjściowa". Na wesele czy inną studniówkę
Raz użyłam. W nienaruszonym stanie. Czarna. Cena: 26zł
29. Czarny zegarek. Unikatowy model. Kupiony za granicą. Dostałam w prezencie więc nie posiadam pudełka czy dowodu zakupu/ oryginalności. Nie przejmujcie się fotką, bransoletka nie jest jakaś tam wielka, taki mój urok i mam po prostu bardzo chude łapki. Cena: 200zł
31. Wosk miodowy Sally Hansen. Używałam takiego- byłam zadowolona. W zestawie wosk, plastry, szpatułki, instrukcja (inglisz i espaniol, ale od czego są internety
) oraz żel łagodzący ( działa
). Zestawik oczywiście nowy, nieużywany, jedynie pudełko może być nieco spracowane transportem. Cena: 20zł
32. Niebieski lakier pękający od Avon. Raz użyty. Cena: 6zł
33. Nowiutki lakier od Avon. Odcień Velour. Cena: 5zł
34. Nowy żel pod prysznic Avon, fiołek&liczi. Cena: 5zł
38. Cytrusowy żel pod prysznic. Nowy. Cena: 4.99zł
45. Nowy cień do powiek Oriflame, Copper Plum. Cena: 6zł
46. Top coat zmieniający każdy lakier w matowy. Raz użyty. Cena 7zł
47. Świecące diabelskie różki, różowe. Działają oczywiście. Cena: 4zł
48. Paletka do farb. Nowiutka. Cena: 5zł.
49. Skarbonka. Bardzo ładnie wykonana. Cena: 13zł
51. Cienie do powiek od Avon, kolor Satin for Browns (paletka kolorów podkreślająca oczy brązowe), cień dopiero kupiony- mam jeszcze opakowanie, raz wypróbowany czystym pędzelkiem, aplikator dołączony do cieni nietknięty. Cienie mają spore, wygodne lusterko. Kupione za 26.99, oddam za 20zł
52. Nowy krem od Avon, odżywczy z masłem kakaowym. 5 zł. Fotka na telefonie wychodzi mi koszmarna więc podrzucam fotkę z internetu:
ZAPRASZAMY!
[/quote]