Króliczy targ > Giełda użytkowników - rzeczy nowe lub używane

[Sprzedam] Aguleksowa wyprzedaż

<< < (7/14) > >>

Aguleks:
33. Inhalator, wymaga wymiany nebulizatora (słabo "paruje") Cena 20 zł.

Paczki już są stworzone :) Musicie mi wybaczyć ich wygląd prostacki, ale musiałam użyć materiałów pakunkowych jakimi dysponowałam w domu :D Spoko koko tragedii nie ma ;)

triss.k:
Numer 7 kcem. I można prosić o wymiary narzutki koronkowej oraz tej czerwonej kiecki?

Aguleks:

--- Cytat: triss.k w Listopad 17, 2015, 09:05:46 am ---Numer 7 kcem. I można prosić o wymiary narzutki koronkowej oraz tej czerwonej kiecki?

--- Koniec cytatu ---
Ok.
Dokonałam pomiarów:
- narzutka: szerokość pod pachami 36cm, długość mierzona od ramienia 40 cm, długośc rękawa 56. producent H&M ;)
- czerwona kiecka: szerokość pod pachami 37, pas 31x2 cm, długość 97 cm. ( u mnie przy wzroście 165, sięgała "ciut" za kolano). Byłam w niej tylko raz na weselu, niemniej byłąm wybitnie zapamiętana. Kolor jest bardziej czerwony niż na zdjęciu, na którym to raczej malinowa czerwień.

Pamiętajcie, że na większość rzeczy ze strony 1-szej jest 50% zniżka.
Zachęcam do kupowania, rzeczy są dobrej jakości, w bardzo dobrym stanie. Będzie mi miło, jak ktoś skorzysta, a nie ciuszki i inne rzeczy wylądują na strychu...

Aguleks:
Idzie zima - nikt nie chce grubego komina?
Idą święta - nikt nie chce białego obrusa?
Idzie sezon przeziębień - nikt nie chce inhalatora? I chusteczek retro  :niegrzeczny

Niedługo Aguleksowy kram się zamyka, więc ostatnia szansa nabyć super rzecz! W ogóle wartością samą w sobie jest to, że te rzeczy należą do MNIE ( :hahaha), a mogą być Wasze. Nikt nie chce przedmiotów namaszczonych przez Aguleksa i jej uszaki - ubrania są zakłaczone  :niegrzeczny futrem moich pociech  :mhihi
 :D

joac:
Aga, a wysłałaś już do mnie paczkę? Bo jak nie, to dorzuć mi jeszcze kopertówkę :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej