WSPOMOŻ SPK ZA DARMO!!!. Więcej informacji tutaj.
Cytat: joac w Październik 23, 2015, 17:34:25 pmNie, Aguniu, on jest w sklepie, a wraz z nim trzy inne króliki (osobno), ale jak biega po wolierze, to je czuje i się nakręca. Dziś u niego byłam u widziałam omyk postawiony w sztorc (idealna choina); słyszałam też bzyk dobywający się z pyszczka Och, bzyk i choina - to pełny asortyment lowelasa
Nie, Aguniu, on jest w sklepie, a wraz z nim trzy inne króliki (osobno), ale jak biega po wolierze, to je czuje i się nakręca. Dziś u niego byłam u widziałam omyk postawiony w sztorc (idealna choina); słyszałam też bzyk dobywający się z pyszczka
A gdzie trza wpłacać na odjajczenie krępego?
Cytat: Aguleks w Październik 27, 2015, 17:17:35 pmA gdzie trza wpłacać na odjajczenie krępego? Do mnie, póki co, bo nie wiadomo jeszcze, czy trafi pod opiekę FPK, czy będzie kastrowany prywatnie. Jeśli to pierwsze, to przeleję całą uzbieraną kwotę + kwotę od siebie na FPK
Cytat: joac w Październik 27, 2015, 17:28:27 pmCytat: Aguleks w Październik 27, 2015, 17:17:35 pmA gdzie trza wpłacać na odjajczenie krępego? Do mnie, póki co, bo nie wiadomo jeszcze, czy trafi pod opiekę FPK, czy będzie kastrowany prywatnie. Jeśli to pierwsze, to przeleję całą uzbieraną kwotę + kwotę od siebie na FPK Chcę zasilić konto Biszkiego
W takim razie przeleję pieniądze, które uzbieraliśmy na forum na kastrację Biszkopta, na konto FPK Dziękuję Wam wszystkim za zasilenie Biszkowego celu