UWAGA! Ten serwis używa cookies (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to). Zapoznaj się z polityką bezpieczeństwa!.
Ale się rozpędziłam! Powyżej 200zł kurier mógłby być gratis Przelew zrobiony, mail wysłany
Kasiorka poszła, przelew pewnie jutro dotrze! Dzięki za fajną zabawę Zdzichu z niecierpliwością czeka na to sianko Pozdrawiam
Ja niestety musiałam zrobić dwa przelewy, jeden dobrze, drugi niestety źle... dopiero po fakcie dotarła info. na czerwono, że takie są przepisy, nie sądziłam, że dopisek za przesyłkę też jest niedobry - co za okropne przepisy. Przepraszam, ale drugi przelew niestety pewnie nie zostanie zaksięgowany - przepraszam. Niemniej już wszystko wiem na przyszłość.
Cytat: otka_a w Listopad 27, 2014, 00:01:20 amAle się rozpędziłam! Powyżej 200zł kurier mógłby być gratis Przelew zrobiony, mail wysłany Kochana, ja wysyłam na swój koszt wszystkie paczki....to wyjdzie ze 400zł. Jakbym miała jakąś zaprzyjaźnioną firmę kurierską to pewnie że bym wysyłała za friko
Cytat: absolu w Listopad 27, 2014, 15:48:56 pm Cytat: otka_a w Listopad 27, 2014, 00:01:20 amAle się rozpędziłam! Powyżej 200zł kurier mógłby być gratis Przelew zrobiony, mail wysłany Kochana, ja wysyłam na swój koszt wszystkie paczki....to wyjdzie ze 400zł. Jakbym miała jakąś zaprzyjaźnioną firmę kurierską to pewnie że bym wysyłała za friko To żarcik oczywiście był Mam nadzieję, że to co wysłałam wystarczy na wysyłkę
Hmmmm nie wiem jakie są warunki aby podpisać jakąś umowę z firmą kurierską (bo indywidualni zazwyczaj sporo płacą, kiedyś zapłaciłam 80 zł za wysłanie paczki....)wyszłoby taniej niż PP. Tylko kurier też chce zarobić i pewnie by dużo nie opuścił nawet dla fundacji.
a nie próbowaliście z InPostem? oprócz paczkomatów maja też przesyłki kurierskie, może zaoferowaliby coś korzystniejszego niż inni
Oj, sianka od Absolu są absolutnie boskie i zaskakująco wielkie:D Jak przy którejś z poprzednich giełd przyszedł do mnie karton z dwiema pakami siana, to kurier myślał, że telewizor wnosi i dziwił się, że on taki lekki