I ja również wysłałam przelew. A czy ktoś może mnie jeszcze oświecić i podpowiedzieć jak to jest z kosztami wysyłki? Gdzie, komu itd.? Jestem tu nowa i jeszcze się nie odnalazłam.
Wysyłasz swój adres poprzez pw do osoby, która ma ci przedmiot wysłać. A osoba wysyłająca, po wysyłce
odpisuje ci, ile kosztowała przesyłka i na jakie konto powinnaś koszy przesyłki przelać (to będzie drugi przelew).
Ja ze swojej strony raz jeszcze
pięknie dziękuję wszystkim biorącym udział w giełdzie Inicjatorce
Joac , prowadzącej/aktualizującej
Solvieg, podsumowującej
Duszce01,
ofiarodawcom oraz
licytującym !
bo
bez Was - nie byłoby niczego Większość dochodu przeznaczona zostanie na kolejne ogromne, hurtowe zamówienie żwirku.
(jeśli ktoś ma tanie namiary, to na pw bardzo poproszę !)
A uwierzcie, przy okresowo dochodzącym stanie królików w miniAzylu do .... 44 uszatych
to żwirku schodzi tyyyyyyle .... że aż trudno sobie wyobrazić
liczy się to w ..... tonach
Ja w przelew kliknęłam dziś, więc na koncie pojawi się on pewnie w poniedziałek.
Natomiast poniżej podaję przelewy(w kolejności ksiegowania), które dotarły na konto do końca dnia roboczego w piątek, 19 września:
Joak - 12,00
Magda24 - 41,00
Astharte - 8,00
Joac - 132,00
Triss.k - 42,00
Solaris - 131,00
Azure - 20,00
Azure - 15,00
Magda kol.Solvieg - 7+8= 15,00
Sombra - 15,00
Anetkas - 18,00
Karyboo - 40,00
Aguleks - 10,00
Maaargarett - 6,50
Polcia - 6,00
Kamulka84 - 17,00
Aurelia - 51,00
Króla - 7,00
Izaf - 105,00
Wszystkie osoby, które licytowały przedmioty przeze mnie wystawione - bardzo proszę o podanie adresu na pw, i cierpliwe oczekiwanie na informację o kosztach przesyłki.
Postaram się wszystko zapakować i wysłać w poniedziałek, lub wtorek, więc info o kosztach przesyłki będą we wtorek lub w środę
Natomiast u mnie stoi już od wczoraj wielka paka, której nie zdążyłam rozpakować.
Absolu - dziękuję