Witam, od razu mówię, że nie miałam pojęcia gdzie dodać ten temat, więc jest tu
Chciałabym was po prosić o ocenę mojej opieki Nad królisiem, jako iż jest to mój pierwszy królik. A więc tak: Sprite, biega ok. 7-10h dziennie. Nie jestem mu na razie w stanie zapewnić diety bez granulatowej, ale codziennie na obiad dostaje miskę natki, kawałka marchewki, czasami jabłka, a przy okazji kiedy jakiś obiad "inny" jest, trochę selera czy innego cuda
Codziennie ma również na kolację "tak" niepełną łyżkę ziół. Do gałązek jak na razie nie mam dostępu, ale mam takie kawałki gałązek z Herbal Pets (chyba dobrze napisałam), zioła również z tej firmy "zioła podstawowe". Jest on wyczesywany co 2 dni, bo to baardzo lubi
Teraz szukam z mamą, która w końcu zaczęła się nim interesować transportera do weterynarza u którego byłyśmy po cennik zabiegów. Wszystko wskazuje na to, że niedługo pojawi się transporter i pójdziemy na pierwsze obcinanie pazurków
http://www.pupil.elblag.pl/ Tu strona gabinetu. Podam również ceny - 10zł obcinanie pazurków, szczepienia od 35zł, kastracja 85zł. I teraz do kastracji - czy to dobra cena? I czy macie może wiedzę na temat tych weterynarzy, głównie na temat Pani weterynarz? Gdyż nie wiem czy warto tu w razie czego przyjść na kastrację.. Ogólnie mam nadzieję, że Sprite to naprawdę Sprite, a nie Fanta bo wtedy będzie zbieranie 150zł.. Co do szczepień, również będą przy którejś wizycie
A i jeszcze dane klatki
Sprzątana jest codziennie, niestety nie mam możliwość dokładnego umycia, gdyż tata jest w trasie (delegacji), a góra jest zbyt ciężka.. Za to myję jak najstaranniej 2 rogi koło kuwety. Więc jak?