Troszkę biżuterii na wiosnę
Kolczyki:
7. czarno- białe,
cena 4zł8. żółte,
cena 4zł9. żółto- czerwone,
cena 4zł10. perłowe,
cena 4zł11. zielono- różowe,
cena 4zł12. delikatny róż,
cena 3zł13. pomarańczowe,
cena 4zł14. różowo- żółte,
cena 3zł15. niebiesko- czerwone,
cena 4zł16. biało- różowe "tabsy"
,
cena 4zł17. biało- brązowe z ozdobnymi pierścieniami,
cena 4zł18. z masy perłowej,
cena 4zł19. czerwony+żółty+bajery
,
cena 4zł20. przezroczyste z niebiesko- złotym zdobieniem,
cena 4zł21. biało- czerwone,
cena 4zł22. wisienki
,
cena 5zł23. drapieżne,
cena 4zł24. perłowe z zamkniętymi biglami,
cena 4złoraz ciuszki:
* wybaczcie, że nieco pogniecione
przed wysyłką oczywiście wszystko piorę i prasuję
25. szary top z cekinowym motywem, rozmiar XS, nowiutka,
cena 12zł26. brązowa bluzeczka, półprzezroczyste rękawki, tył gładki, dekolt bardzo głęboki, ja szczepiłam niteczką by dopasować go do siebie, po jej usunięciu nie będzie śladu i każdy może uczynić z dekoltem co zechce
rozmiar S, bluzka w idealnym stanie, założona 1-2 razy,
cena 12zł27. Camaieu, białe spodenki w paseczki w bardzo dobrym stanie, rozmiar S. Ja w większość "esek" wchodzę, mam wąskie biodra, ale w tych spodenkach troszkę mi brakuje by się zapiąć, więc podam dokładne wymiary w razie zainteresowania
cena 12złjedynie przy zapięciu malutkie brązowe ślady, działanie wody.. (podczas noszenia oczywiście nie widać, nie występują one na zewnątrz)
28. koszula Fishbone w bardzo dobrym stanie, przewaga koloru zielonego, na zdjęciach za dobrze nie widać, ale jest tam również trochę złotej nitki
rozmiar S (na metce jest M, ale jakieś małe to M
),
cena 10złozdobna malutka jaskółka po jednej stronie "klaty"
29. żółta bluzeczka, raz założona, rękawy 3/4, delikatne motywy kwiatowe, ładnie wykończony dekolt, nieco powiększa optycznie biust
, z tyłu delikatny ściągacz dzięki któremu bluzeczka ładnie się układa na ciele, kolor ładny i żywy- ale nie jaskrawy, pierwsze foto najlepiej oddaje kolor rzeczywisty, pozostałe wyszły zbyt blade; rozmiar chyba M, jak coś, to zmierzę
cena 25zł