Hej wszystkim!! Chciałam się podzielić smutną wiadomością. Otóż mój ukochany aniołek odszedł z tego świata za tęczowy most dwa tygodnie temu. Przegraliśmy trudną walkę z pęcherzem, nerkami, kamieniami itp. Nie mogę się otrząsnąć do tej pory z tej straty. Podjęłam decyzje, że na razie nie chcę żadnego zwierzaka. Dlatego też mam do odsprzedania rzeczy po Kicajku a mianowicie, wszystko to co zostało. Powoli będę uzupełniać listę bo nie jestem w stanie od razu tego ogarnąć. Odsprzedam b. tanio... mam nadzieje.
1. Tunel wiklinowy taki jak ten
http://www.okazje.info.pl/sh/sport-i-hobby/trixie-tunel-wiklinowy-20-x-38-cm.html tylko użytkowany. Obecne wymiary 20x33 cm
Cena 12 zł + koszty przesyłki wg. cennika poczty polskiej
(więcej zdjęć na priv)
2. neutralizator zapachów 3/4 pojemności / zapach leśny
Cena 3 zł + koszt przesyłki wg. cennika poczty polskiej
3. szczotka do czesania małych zwierząt
Cena 3 zł + koszt przesyłki wg. cennika poczty polskiej
4. 6 podkładów higienicznych 60x90
Cena 4 zł za komplet + koszt przesyłki wg. poczty polskiej
5. 3 kartony mixu różnych suszek, czyli wszystko co hodujemy na ogródku działkowym (liście malin, jeżyn, wingoron, melcz, babka, pietruszka, gałązki brzozy, liście kalarepy itp itd)
Cena 8 zł za karton + koszt przesyłki wg. poczty polskiej
W następnych dniach wystawie jeszcze kuwetki (2 narożne, 1 prostokątną), miseczki ceramiczne, obcinaczki do paznokci, suszone owoce i wszystko co znajdę pochowane w zakamarkach, może coś komuś się przyda.
Pozdrawiam