Serdecznie i z całego serca dziękuję dziewczynom, które tak mocno zaangażowały się w organizację i poprowadzenie giełdy.
Joac
za całość
Duszce01 - za całość, a w szczególności za realizację wszelkich próśb, aktualizację fantów, wpisywanie przy nich licytujących. Wszystko to odbywało się "lotem błyskawicy" za co pełna podziwu jestem i wdzięczna nieskończenie
Dziękuję wszystkim
, którzy biorąc udział w giełdzie, przyczynili się uzyskania środków na leczenie i utrzymanie bezdomnych króliczków, przebywających w miniAzylu u Małgosi.
Bez Was wszystkich - nic by się nie wydarzyło !
Zebrane fundusze zostaną przeznaczone głównie na króliczki, które w miniAzylu nie są objęte wirtualną opieką. Bo przecież ich potrzeby trzeba również za "coś" realizować
Postaram się codziennie aktualizować listę księgowanych na koncie wpłat.
A oto wpłaty, które wpłynęły w dniu dzisiejszym:Anetkas - 72,00zł
Graszka - 30,00zł
Lucy79 - 77,00zł
Joac - 60,00zł
Elżbieta1950 - 15,00zł
B.O. - 55,00zł
Króla - 36,00zł
Przelew zrobiony przed chwilą. Bardzo proszę o kontakt na PW osobę , która będzie wysyłać nr 108 paputki dzieciece, bo jakaś niemota jestem i nie mogę się dopatrzeć kto to jest - tzn jest napisane BeataK, ale nie trafiłam na forum na taki nick - ale jak mówię, sierota ze mnie czasem jest.
Efemera - Beata.K. również brała udział w licytacji, więc znajdziesz ją w tym wątku
, lub też znajdziesz ją w użytkownikach forum
http://forum.kroliki.net/index.php?action=profile;u=38985