WSPOMOŻ SPK ZA DARMO!!!. Więcej informacji tutaj.
Są gotowe i niestety tych kolorów już nie mam, ale możemy się umówić na inne kolory i inny rozmiar . Mam piękny błękit (błękit królewski bodajże)
KELPIE a może takie mi (znaczy się córci mej) wydziergasz
Cytat: magii0 w Styczeń 08, 2014, 21:27:41 pmKELPIE a może takie mi (znaczy się córci mej) wydziergaszOlaboga... Widziałam je i już kilka razy się zastanawiałam, bo nie mam na nie gotowego wzoru. Jeśli nie przeraża Cię to, że nie wiem jak szybko uda mi się takie zrobić (bo zanim będę zadowolona z efektu to może być kilka podejść) to dla samej frajdy zrobienia takich - ja bym się podjęła .
Bardzo dziękujemy za wszystkie oferty kupna i prosimy o jeszcze
Cytat: joac w Styczeń 09, 2014, 11:40:27 amBardzo dziękujemy za wszystkie oferty kupna i prosimy o jeszcze Jak masz jeszcze jakieś książki, to dawajta, rozwazę
Cytat: Iskra w Styczeń 09, 2014, 11:48:01 amCytat: joac w Styczeń 09, 2014, 11:40:27 amBardzo dziękujemy za wszystkie oferty kupna i prosimy o jeszcze Jak masz jeszcze jakieś książki, to dawajta, rozwazę hmm, ale jakie Cię interesują?
Fantastyka, horror, sc-fi icon_zeby
Cytat: Iskra w Styczeń 09, 2014, 13:12:26 pmFantastyka, horror, sc-fi icon_zebya S. King się liczy?