Hej dziewczyny,
mam do zaproponowania Paniom z Krakowa mozliwość zrobienia u mnie pazurków żelowych a dokładniej żel na płytkę. Czyli zamiast malować pazurki co dwa dni lakierem, nakładamy żel i ściągamy go jak nam się znudzi lub zrobi sie odrost (bądź tez uzupełniamy) Pazurki ładnie się trzymają (nie odpryskują nie haczą sie nie łąmią). Pracuję na profesjonalnych dobrych kosmetykach a mianowicie na Mollonie i Mistero. Pieniążki zdobyte w ten sposób chcę przeznaczyć na utrzymanie Anyżka którego przygarnęłam do dt a dokładniej na wkład do kuwety jedzonko i ziółka i inne bajerki jak np jakies zabawki kule itp. Jestem na 3 semsetrze technika usług kosmetycznych i mam też wiedzę na temat manicure i pedicure. Manicure żelowy dla Forumowiczek w cenie tylko 20 zł. Mogę dojechać mogę przyjąć u siebie
A wyklada to mniej wiecej tak:
a tu dostepne kolorki
Jesli ktoś sie bardzo uprze w tej samej cenie manicure klasyczny ze spa (kąpiel w soli, maska na dłonie) z malowaniem lakierem
Tu moja kolekcja wiec jest w czym wybierac
Osobiście polecam jednak żele sama sobie robię i mam spokoj na ok 2 tyg zanim pojawi sie odrost
Pozdrawiam i zapraszam