I nadszedł ten wielki dzień kiedy podstawę remontu mamy zakończoną
i najwyższa pora na porządne zagospodarowanie króliczej przestrzeni
. A że przestrzeni jest sporo to i duża zagroda się marzy (najlepiej już na dwa uszaki, ja się uda). I dlatego sprzedaję co następuje: ręcznej roboty, szydełkowe kominy. Bardzo dobre jakościowo
.
1. Komin kremowy, wymiary 46x37, włóczka 25% wełny i 75% akrylu, z dwoma drewnianymi guzikami, faktura lekko sprężynująca, "mięsista". Na zdjęciach kolor z manekina odpowiada kolorowi faktycznemu, pozostałe mają tylko pokazać fakturę
. Brzeg wykończony wachlarzowym wzorem nadaje wyjątkowego charakteru. Cena 40 zł.
2. Komin beżowo-biały melanż, 124X20, akrylowy, z dwoma bordowymi guzikami, faktura ażurowa, "mięsista". Planowałam go na szalik, który można udrapować i przypiąć żeby się nie przesuwał. Zawinięty na dwa razy bardo ściśle oplata szyję. Cena 30 zł
3. Komin popielato błękitny (typu błękit paryski), 148cm (po obwodzie) x 30cm, akrylowy, delikatny, cienki i lekki, ażurowy. Owinięty ściślej ochroni przed lekkim mrozem. Z tego jestem wyjątkowo dumna
. Cena 40 zł
4. Komin brązowo-beżowo-biały melanż, 188cm (po obwodzie)x 30cm, akrylowy, typ oversize. Jest bardzo duży i w użytkowaniu sprawia wrażenie fragmentu ciepłego koca
. Da się zapleść na trzy razy, nadaje się do założenia na płaszcz lub kurtkę. Cena 40 zł.
Zapraszam do oglądania, jeśli jest potrzeba pstryknie się więcej fotek
.