Uwaga - podajemy nasze nowe numery kont w banku kliknij tutaj.
nawet mimo tego przylizu na wysoki połysk na głowie
Cytat: Integra w Luty 27, 2014, 21:15:15 pmnawet mimo tego przylizu na wysoki połysk na głowieto będzie hit, ja powtarzam Cyniowi, że wyprzedza modę i każdy mu zazdrości fryzury, a on się focha...
Sledze watek Cynamonka i bardzo mu kibicuje, tez nie lubie lazic z odzywkami na wlosach tak ze wiec sie temu przepieknemu rudzielcowi nie dziwie.
A bo tak to już jest z mężczyznami - trudno im dogodzić i jeszcze trudniej zrozumieć
no co ty- żel to już chyba z mody wyszedł Taki fryz niemęski mu zrobiłaś to się Cynio focha
Chociaż jedna stanęła po mojej stronie, Kasiu przytulJa rozumiem gdyby Solvieg i Integra były płci cynamonowej malzonka ale jak są mojej też powinny być po mojej stronie icon_twisted
Cytat: magda24 w Luty 27, 2014, 22:20:18 pmChociaż jedna stanęła po mojej stronie, Kasiu przytulJa rozumiem gdyby Solvieg i Integra były płci cynamonowej malzonka ale jak są mojej też powinny być po mojej stronie icon_twisted : : :To jakas nowa płeć, bo nie znam
Cytat: izaf w Luty 27, 2014, 21:40:01 pmCytat: magda24 w Luty 27, 2014, 22:20:18 pmChociaż jedna stanęła po mojej stronie, Kasiu przytulJa rozumiem gdyby Solvieg i Integra były płci cynamonowej malzonka ale jak są mojej też powinny być po mojej stronie icon_twisted : : :To jakas nowa płeć, bo nie znam Oj tam, oj tam, gender jest teraz na topie, więc każda płeć jest dozwolona
Foch gigant jest!