Serdecznie witam wszystkich właścicieli „królów”
„Twój pupil nie będzie mógł się im oprzeć”
Sprzedaż rusza z dniem 15.11.2013r. jednak już można składać rezerwacje!
Moja oferta będzie składać się z roślin pochodzących w 100% z upraw ekologicznych (nie stosuję żadnych oprysków, sztucznych nawozów, za nawóz używam tylko „kompostu domowej produkcji”), działki położone są z dala od aglomeracji miejskich, często uczęszczanych dróg.
Zależy mi na jak najwyższej jakości surowca, dlatego też ręczne zbieram, czyszczę oraz selekcjonuję rośliny. Każdy produkt jest suszony tak, aby w jak najwyższym stopniu zachował swoją barwę, smak i zapach.
Całość jest suszona w cieple domowego kominka. Produkty przygotowuję na swoje potrzeby, odsprzedaję jedynie nadwyżki, więc oferta jest aktualna jedynie do wyczerpania zapasów.
Aktualnie z moich usług korzystają:
- moi znajomi (posiadacze świnek morskich)
- weterynarz z Opola (szynszyle oraz koszatniczki)
- ja sama (a właściwie cztery moje myszy)
CENNIK+ 100g owsa - 4zł dostępne 6 sztuk+ 196g pokrzywy - 5.9zł dostępna jedna paczuszkaDodatkowo miseczka:Pojemność: 200ml
Średnica: 12cm
Materiał: Ceramika
Stan: Nowy
Cena: 8zł
Zdjęcia poglądowe:Słodkie i ekologiczne jabłka.
Gruszki
Niezwykle aromatyczne i chrupkie ziele postarnaku (nie ma lepszego zapachu
)
Kukurydza pastewna, idealna dla zwierząt.
Niestety lato było zbyt krótkie, okres wzrostu zbyt długi, dlatego też cykoria w formie wpół wybarwionych pojedyńczych, chrupiących liści.
Delikatna i aromatyczna pokrzywa
Dzika róża zbierana po pierwszych przymrozkach
Nasiona kopru włoskiego, niezastąpione na wszelkie problemy na tle gastrycznym- niestrawności, wzdęcia!
... nie tylko dla zwierząt, ale i do wiosennych siewów
Owoce głogu
Kalarepa
Buraczki
Marchew
Liście buraczane
Chips dynia!
Pasternak
Pędy wierzby
Liście kalarepy
Skrzyp
Coś dla pradziwych ziarnojadów, owies w całości
Wszystkie warzywa i owoce pakuję do papierowych woreczków, które świetnie nadają się do dłuższego przechowywania produktów (nie dochodzi do zapleśnienia, ani zawilgocenia suszków). Produkty większe gabarytowo (skrzyp, pokrzywa, sianko itp.) wysyłam już w workach.
Całość paczki wysyłana jest w kartonie, co chroni zawartość przed brutalnym traktowaniem przez PP.
Wysyłka:
Za pośrednictwem Poczty Polskiej wg ich cennika, cenę ustalam indywidualnie. Koszt przesyłki pokrywa kupujący.
Wysyłka tylko w poniedziałki, jest to spowodowane faktem, iż uczę się poza miejscem zamieszkania, a w domu jestem tylko na weekendy (proszę o wyrozumiałość).
Wysyłka po zasięgnięciu pieniędzy na moim koncie.
Kontakt:
Najlepiej PW,ew. e-mail.:
martamail@onet.eu
Dla każdego cos pysznego!
Serdecznie pozdrawiam!!