Drogie ciocie, Bubu chyba odbiera od Was pozytywne wibracje bo dziś miał turbo apetyt
proponuję żeby karmić go na raty, wtedy sumarycznie więcej zjada
można mu dać trochę, jak się zmęczy/znudzi dać chwilę spokoju małemu, albo np wrzucić na nebulizację, a potem karmić znowu. Dzisiaj jadł na cztery raty i nic nie zostało z tego co mu przygotowałam Rodi
jak wychodziłam nieśmiało skubał granulat. Boby w normie, glut niestety też - tzn leje się strumieniami...
Temperatura 39.4 czyli ok, waga 0,35 kg - stoimy w miejscu.
Pozstałe uszy mają się dobrze
Dzisiaj dłuuugo biegały - Bella i Bianka, trochę krócej Arya, Daisy i Miśka i małą chwilkę Sobaszka. Ogólnie panienki zadowolone z takiego obrotu spraw. (tzn każda z osobna zadowolona, że miała okazję pobiegać, w wypadku Belli i Bianki dochodzi jeszcze element wielkiego niezadowolenia kiedy ktoś inny biega obok ich klatek, no ale cóż, nie mogą mieć wszystkiego
)
Arya i Jogurcik robią protest kuwetowy, sytuację ratują ich fantastyczne (!) uszy
raz spojrzy człowiek i wszystko wybacza...nawet tonę sików na podkładzie, i pod pokładem, i w misce z wodą...
Grimmi tłucze się i tłucze klatką, wołając o nowy domek! miał dziś trochę mało bobów, ale humor ogólnie w porządku także nie ma raczej powodów do zmartwienia.
Falco jest na razie mocno wystraszony, ale dzielnie toleruje sprzątanie klatki i wszystko co wokół niego się robi. Uszy wyglądają lepiej
Na deser dla naszych fanów trochę zdjęć z poniedziałku (dziś nie wzięłam aparatu, także nie ma Jogurcinki)
Sobaszka, mimo braku oczka świetnie sobie radzi, jest bardzo łagodna i kochana, chciałabym żeby ktoś ją adoptował, przecież jest piękna
Misia miss błękitnego oka i
specyficznego spojrzenia
Grimmi pokazuje wszystkim, że mizianie jest fajne
Bianka wie, że najlepszą metodą by na wiosnę być fit jest jedzenie selera naciowego (do czego wszystkich rzecz jasna zachęca
)
Czupurek dorównuje fotogienicznością nawet Miśce
Bella i jej metamorfoza - zadowolony ze spaceru królik:
Daisy mina niewiniątka pt:
to co się stało z kuwetą w tle, nie ma nic ze mną wspólnego...Arya i jej bezkonkurencyjna fryzura
no i na deser kochane przez wszystkich i najbardziej zasmarkane na świecie
Bubu: