Brawo! Skoro poszło Wam tak szybko to następnym razem wymyśle coś trudniejszego
Dopiero wracam do domu, proszę o troszkę cierpliwości, napewno wrzuce fotki dziś przed nocą
jestem
przez ostatnie kilka dni w Uszatej zaobserwowałam następujące fakty:
- martwi mnie
Sprężynka, ona naprawdę pilnie potrzebuje domu... jest taka markotna, smutno siedzi w tej klatce, tak bije od niej deprechą
domku, domku, choćby tymczasowy, zgłoś się... poza tym uważam że przytyła, pewnie od braku ruchu, ale tak czy inaczej wprowadziłabym dietę bez korzeniową...królik utuczony w UP to wstyd i hańba
-
Walentynka pcha się do wyłażenia z klatki, jak tylko otworzysz drzwiczki to już kombinuje cwaniara jak by tu się wydostać
-
Wiki, Misia, Bianka i Stefa założyły bojówkę "króliki walczące" - takie słodkie burczymuchy, czekają na cierpliwe domki, które zrozumieją i pomogą przezwyciężyć królicze humory
-
Śnieżka z dnia na dzień jest odważniejsza i spokojniejsza
chociaż dziś złamała sobie pazur "bawiąc się" kuwetą, krwi było mnóstwo, ale udało się wszystko zatamować i obeszło się nawet bez wizyty pod tlenem
-
Kalia we wtorek była trochę smutna, dziś i wczoraj w normie, miziak nr 1 w Uszatej, a może i w szerszych kręgach. Podkłada łebek pod rękę i spokojnie czeka aż ręka będzie czynić swoją powinność
-
Bezikowi powiedziałam dziś że jedzie do domku, chyba się ucieszył
-
Miluś mały dzielny króliczek, przełożyłam mu kuwetę na drugą stronę klatki, może akurat tam zrozumie do czego służy...
-
Arya trochę burczy, ale na przynależność do "walecznych królików" jeszcze za mało
-
sierotka z Sopotu przyjechała do nas we wtorek, jest maleńka (o,96kg), troszkę wystraszona, i szalenie żarłoczna
na razie tylko suszki i siano, bo dziś cały pokład był wycekotrofowany...
Cudna dziewczynka szuka WO który nada jej jakieś śliczne imię a teraz oddaję głos królikom
bezimienna sierotka z sopotunie mam uszek...,
mam jedno...haha żartowałam ale i tak się troszkę boję wszystkiego...Sprężynkaciocia powiedziała, że ja nie będę ładnie pozować to nigdy mnie nikt nie adoptuje ...naprawdę Wam się nie podobam? nikomu? Walentynkawypuście mnie z tej klatki! proszę!Wikiugryzę Cię za 3...2...1...Misia dla wszystkich którzy wiedzieli że ja mam najpiękniejsze oczęta świataMiluśszukam domu... może go wysłucham jak rozłożę szeroko uszka?popatrzcie nie zajmuję dużo miejsca...i jestem słodziutki Śnieżka, Kalia i BiankajemyyyStefkawszyscy zachwycają się okiem Misi... a ja mam najzgrabniejsze nóżki, i co?Uszaki wszystkich pozdrawiają i nieustannie polecają się do adopcji
wszystkie zdjęcia z wczoraj można obejrzeć tu:
http://s1368.photobucket.com/user/Zajecowa/library/uszata%203%20IX