uwielbiam Twoje zdjęcia Sombra
ja późniejszym wieczorem też postaram się wrzucić jakieś fotki
a tak z frontu Uszatego.
Jak wieczorem czuł się Filecik? rano miał jakąś taką nie tęgą minę... zostawiłam go na suszkach, mam nadzieję, że wieczorny dyżur napisze nam lepsze wieści
Śnieżka już nie do staje p/bólowego, tylko antybiotyk. Czuje się całkiem dobrze, ma ładny apetyt, oddałam jej kuwetę, przez kubraczek brzucha sobie o nią nie rozpruje...
Tylko domku nie ma...
Śnieżka, Bianka, Wiki, Kinia, Bella - nasze słodkie burczymuchy. Chciałabym żeby ludzie nie bali się adoptować królików charakternych. U nich to nie wynika ze złośliwości albo paskudnego usposobienia, każda z nich przeżyła coś złego, albo inaczej, nie doznała niczego dobrego od człowieka, i po prostu bardzo bardzo się go boi...
Pomyślcie proszę o satysfakcji jaką można czuć kiedy się wyprowadzi takiego dzikuska, jak się usłyszy chrupanie ząbkami podczas głaskania, jak się zobaczy że taka bieda przestaje popiskiwać, uciekać, aż w końcu sama nadstawia pyszczek pod dłoń. Albo i nie, nie każdy królik musi być miziakiem, u niektórych sukcesem będzie to że nie walczą kiedy widzą rękę zbliżającą się do klatki, ale to wcale nie znaczy że nie zasługuje na dobry dom, że nie da się pokochać takiego uszaka. To tylko wymaga odrobiny odwagi
Hop hop! bohaterowie poszukiwani!
Dziewczynka z podkarpacia przypomina mi babuszki (Fusia* i Mawika) czym totalnie skradła moje serce. Dziś kiedy nie plątałam się w jej pomieszczeniu wyszła z kuwety i coś tam eksplorowała po klatce. Też przydałaby jej się socjalizacja z człowiekiem. bardzo bardzo.
Reszta Uszaków ok, chociaż nieustająco smutne z powodu aresztu klatkowego...
i jeszcze kilka fotek z wczoraj
Misia - już niedługo Mikołajki! to ja się przebiorę za Rudolfa Czerwony nosek już mam, teraz tylko jakieś gałązki na rogi poproszę...Arya że niby ja mam zdziwioną minkę?po prostu
Słodka Spotkaw imieniu wszystkich burczymuszek
Bianka i Śnieżka proszą o nowe domki
Kinia potrafi udawać że jest chomiczkiem
i na koniec najsłodszy na świecie
Filecik :