1. Takie coś około 50zł, ale nie wiem dokładnie bo nigdy tego nie robiłam. Tutaj minusem jest chyba to, że nie ma szybek i tło ramki jest przyklejone na stałe,czyli można wsunąć zdjęcie, ale nie oprawisz.
2. około 20zł. W zależności co będziesz chciała z nim zrobić. Czy opmloać jakoś, żeby wyglądał jak słoń, czy okleić wzorem, czy jednokolorowy, żeby wyglądał jak cień słonia, czy coś pomieszać itd.
3. około 20zł. Można zrobić z tego ozdobę, ale jest to taki "szpej" wolę postawić jako ozdobę coś co jest przy okazji funkcjonalne
No i co do ozdobienia, to raczej, żeby wyglądał na kwiat.
4. Bransoletki po 15-20zł Mam nawet gdzieś zrobioną to wstawię zdjęcie w najbliższych dniach. Wychodzą super, te płaskie też
5. Serwetki nie prędko będę zamawiać, bo mam pełno i już w dwóch skrzynkach mi się nie mieści, ale to dosyć popularny wzór, więc może znajdziesz w jakimś sklepie wystrojem wnętrz, czy papierniczym i możesz mi przesłać, albo zamówić i podać mój adres. Dziewczyny czasem tak robią, ze zamawiają drewno i wzory i co tam chcą i podają mój adres - ja tylko wykonuję
. Kuferek nie zaczęty bo nie mam go na stanie
Zaczęte jest pudełko dla nastolatki.
Drewno będę zamawiać po wszystkich świętych jakoś więc jak najbardziej proszę przeglądać i zgłaszać zapotrzebowanie