Język forum jest trudny, stosowanie skrótów myślowych mi nie wychodzi..........
Lolek w klatce zachowuje się jak królik autystyczny. Siedzi, sika pod siebie, do kuwety wchodzi jak ma tam miskę z jedzeniem
.
U mnie jest na podkładzie i dry bedzie. Reaguje pozytywnie na moją rękę, idzie za nią, gdy ją wyciągnę , to jak zaczarowany szuka - gdzie zniknęła? Bardzo lubi siedzieć na moich kolanach albo leżeć ze mną na podłodze i się głaskać. Może przesiedzieć grzecznie i się głaskać nawet 3 lekcje. (Co prawda, agentka nazywaną Kulką jest z tego powodu bardzo niezadowolona, ponieważ uważa, że moje kolana są tylko jej).
Uważam, że połączenie z samiczką było by świetne. Ja się już zgadzałam na łączenie zdrowych królików i tych z EC. Nie ma co demonizować problemu - uważam tylko, że właściciel powinien być świadomy, że ma królika z takimi problemami. Czarna z Leksem jest wiele lat razem a nawet nie jest nosicielką a Pyśka od Koral, to zdrowy cwaniak, zachowujący się jak pies i o odpowiedniej porze siedząca pod drzwiami oczekując powrotu swojego ukochanego Pana. Króliki z EC funkcjonują normalnie i mając na myśli słowa - na dożycie - miałam na myśli dom na kolejne 6 lat
Co mnie martwi? Na razie Lolek nie wykazuje chęci wyjścia z klatki. Może tak sobie siedzieć bez góry klatki cały czas. Może więc faktycznie dziewczyna?
Mirelko, Kiculinka ma już dom. Czekamy tylko na zagojenie ranki na brzuszku. A to nowe Rude, co dziś wiozłąć to jest Drops.
Do Marty jedzie już kolejny oddany uszak z Częstochowy. Chyba zdrowy samiec.
Marta, daj choć jedną fotę samicy znalezionej chyba w Bytomiu?
Jak widzicie, na śląsku mamy maksymalne obłożenie. Nie ma tygodnia, żebyśmy nie odebrali jakiegoś królika. Gdyby ktoś poratował DT, było by miło. Bo weta mamy najlepszego i opiekę w Bytomiu też
Gdyby ktoś chciał kupić podkłady
http://allegro.pl/podklad-z-folia-podklady-do-klatek-90x60cm-50szt-i4616476934.html lub
http://allegro.pl/podklad-podklady-do-klatek-60x90cm-gratisy-i4646285278.html z opcją odbioru osobistego. Dopisek - dla SPK - i pw do mnie, żebym wiedziała, że mam odebrać.