Wrzucam na razie ogólne podsumowanie kto co i za ile. Jeżeli ktoś został przelicytowany, a ja tego nie odnotowałam, proszę o info. Dzisiaj wyślę również indywidualne podsumowania na maila. Wpłaty będa szły na konto bazarkowe tytułem "Darowizna 39 bazarek nick"
Znaughty_girl nowa bluzeczka na metce r. M podarowała Aisejam 5 zł; woda toaletowa podarowała polityka6 3 zł RAZEM 8 zł
Zminiaturowaem domek dla chomika podarowała Aisejam 5 zł; nowa szczotka do mycia naczyń podarowała polityka6 7 zł; 10 sztuk plastrów oczyszczających podarowała polityka6 10 zł; t-shirty czarny i biały podarowane przez Kamulka84 10 zł RAZEM 32 zł
ZAisejam nowy biustonosz podarowała realia 5 zł; zawieszka do telefonu z serii Orbit gniazdko podarowała rice_cookie 6zł; kubek z logo bazarów Duduś podarowała rice_cookie 16 zł RAZEM 27 zł
Makusia zielony biustonosz podarowała realia wysyłka Aisejam 5 zł RAZEM5 ZŁ
ZSolvieg satynowa piżama podarowała realia wysyłka Aisejam 7 zł RAZEM 7 ZŁ
ZAstharte satynowa koszulka nocna podarowała realia wysyłka Aisejam 5 zł; biustonosz stan bardzo dobry podarowała realia, wysyłka Aisejam 5 zł; nowe gumki do ścierania motocykle podarowała polityka6 3 zł; Książka „Dusza zwierząt” podarowała _naughty_girl_ 20 zł RAZEM 33 ZŁ
ZAzure koronkowy różowy biustonosz podarowała realia wysyłka Aisejam 5 zł; Srebrne kolczyki Swarovski podarowała _naughty_girl_ 25 zł; Tunika w kraktę podarowała Kic 12 zł RAZEM 42 ZŁ
ZRice_cookie nowe kolczyki 3 sztuki podarowała polityka6 3 zł, t-shirty zielony i niebieski podarowane przez Kamulka84 8 zł; kolczyki z listkami podarowała trias.k 4 zł; Buty Stradivarius podarowała trias.k 18 zł; RAZEM 33 ZŁ
ZChomik nowe kolczyki podarowała polityka6 4 zł, nowe wsówki do włosów podarowała polityka6 4 zł; raz przeczytana książka „Nic śmiesznego” podarowała polityka6 5 zł; Harry Potter podarowała Solvieg 10 zł; torba Pink Panter podarował Skittles 8 zł; RAZEM 31 ZŁ
ZJoac zestaw próbek podarowała polityka6 5 zł; książka „W ciemno” podarowała Kamulka84 7 zł; płyn Meriol podarowała PippiLotta 10 zł; kolczyki Dziubeka podarowała trias.k 10 zł; bransoletka charm 13 elementów podarowała polityka6 15 zł; RAZEM 47 ZŁ
ZPippiLotta szklanka Coca-Cola podarowała Milcia 7 zł; zestaw 5 lakie®ów podarowała JoaC 10 zł RAZEM 17 ZŁ
ZMartini90 maskotki serce i rozum podarowała rice_cookie 15 zł, „Dziennik Bridget Jones” podarowała Kamulka84 6 zł RAZEM 21 ZŁ
ZKejsi2 kubek z logo bazarów i Małym podarowała rice_cookie 16 zł RAZEM 16 ZŁ
ZKamulka84 Książka – kryminał norweski podarowała Joaś 10 zł RAZEM 10 ZŁ
ZHanuta kula smakula podarowała JoaC 15 zł; Zestaw kolczyki+zawieszka podarowała polityka6 10 zł; Pomarańczowa bluzeczka Zaraz podarowała Kic 4 zł; Album na zdjęcia x 2 podarowała Kamulka84 10 zł RAZEM 39 ZŁ
ZTrias.k bluzeczka Tally Wejl podarowała worek 5 zł; niebieski golf podarowała worek 5 zł; RAZEM 10 ZŁ
ZLidia123 Ksiązka „Trucizna” podarowała polityka6 10 zł; Książka „Śmierć na parkiecie” podarowała polityka6 10 zł; RAZEM 20 ZŁ
ZNiziolek86 sukienka tulipan r. 40 podarowała naughty_girl 10 zł RAZEM 10 ZŁ
ZMagii0 Szalik podarowała trias.k 5 zł; RAZEM 5 ZŁ
ZLilly_wroc Breloczek z logo SPK podarowała monika2415 wysyłka Aisejam 12 zł RAZEM 12 zł
1. polityka6 wraca z urlopy 9.09., więc proszę się nie stresować jeśli nie będzie odpisywała
2. Osobom, które wylicytowały przedmioty, za których wysyłkę jestem odpowiedzialna ja oraz przedmioty od rice_cookie, postaram się wysłać wszystko w jednej przesyłce, więc wystarczy, że napiszecie do mnie.
3. Jeżeli osoby te wylicytowały też coś od polityka6 możemy to również dorzucić do wspólnej przesyłki, ale wtedy będzie się to wiązało ze zwłoką