Witajcie. Kiedyś pisałam, że niedługo się przeprowadzamy i przydałoby się nowe lokum dla Pępka. Poza tym zbieramy na sterylizację Nutki.
Zapraszam was do zakupu mat-kocyków dla różnych zwierzaków z ich imieniem i wybranym logo.
Taka mata to nie typowe legowisko- dla zwierzaków, które jak moje nie lubią spać/przebywać w legowiskach. Może to być również kocyk dla zwierzaka, mata do zabawy dla dziecka, kołderka do wózka czy też co sobie zapragniecie. Szyję również poduszki na jaśki- sami wybieracie wzór, może być również napis.
Materiał to z jednej strony bawełna, w środku ocieplina(może jej nie być, bo nie jest konieczna- jak ktoś nie chce grubego), z drugiej strony polar. Można też zrobić z dwóch stron polar lub z dwóch bawełnę- jak sobie życzycie.
Napis jest tylko z jednej strony.
Jeśli chodzi o pikowanie, to robiłam to pierwszy raz i już teraz wiem, że trzeba rysować linie, więc następne będą na pewno równiejsze;P
Z KAŻDEGO ZAMÓWIENIA 10% PRZEZNACZAM NA SPK!!!Motyw i napis możecie wybrać sami. Cenę podaję w wiadomości prywatnej - w zależności od motywu, długości napisu i wielkości maty/poszewki. Ale jedno jest pewne- drogo nie będzie.
Poza tym uzbierało mi się w domu trochę
kosmetyków Avon ( widziałam, że ktoś już tutaj sprzedaje, ale raczej moje się nie powtarzają, więc nie ma konkurencji;))
Ceny ze zdjęć do negocjacji- bez problemu możemy na perfumach, biżuterii i zegarku zejść
-5zł! Proponujcie swoje ceny a na pewno się dogadamy, bo po prostu chcę się pozbyć tego z domu, a ciągle mi przybywa;) DO CEN NALEŻY DOLICZYĆ KOSZTY PRZESYŁKI WG POCZTY POLSKIEJ!
15zł!15ZŁ! DOSTĘPNA TYLKO LITTLE BLACK DRESS! 30ZŁ!Z KOSMETYKÓW 5% NA SPK!