Witam, chciałabym zamówić tabletki Papaya fruit plus z wrocławskiej przychodni weterynaryjnej, wiem, że ostatnio sporo osób miało problemy z zamówieniem u Simran.
Sama chciałam u niej zamówić, ale w takiej sytuacji, pomyślałam, aby zebrać więcej osób, kupić przez internet, koszty kuriera rozłożyć na każdego i jeśli osoby będą z Warszawy to umówić się w centrum po odbiór a jeśli spoza Warszawy to mogłabym tabletki po prostu porozsyłać.
Opakowanie tabletek kosztuje 32zł, kurier (pocztą nie wyślą, pytałam) to 35zł poniżej 1kg, więc fajnie jakby więcej osób chciało tabletki to koszty wysyłki kurierskiej będą niższe. Zgłaszajcie się pod tym postem, a jeśli uzbiera się kilka osób, to złożę zamówienie i wszystko załatwię. W razie czego mam konto na allegro, możecie sprawdzić, że jestem wiarygodna:) nick- dziobakiev. Sprzedawałam też już tu na forum i też wszystko było ok.
Im szybciej zbierze się trochę chętnych tym szybciej będziemy mieć tabletki, u mojego Bobka linienie nadchodzi wielkimi krokami..