Mili Państwo, mam przyjemność i pilną potrzebę sprzedania kilku rzeczy na przyszłe potrzeby królisiów. Mam warunki pokojowe do adopcji kilku uchatków, niestety jedna klatka to za mało:( Wszystko sprzedaję za symboliczne ceny, każda złotówka się liczy, grosz do grosza i będzie... nowa zagródka albo jedzonko:)
Będę edytować na bieżąco, mam tego duuużo więcej, ale dziś nie miałam czasu wszystkiego sfotografować. Zapraszam!:)
P.S. wybaczcie za jakość zdjęć
KOSMETYKI, mniej lub bardziej nieużywane MISS SPORTY So Matte Perfect Stay raz użyty, zdecydowanie dla mnie za ciemny:(
5 złUploaded with
ImageShack.usEVELINE Krem do rąk niewidzialne rękawiczki może jest tam połowa, niestety mam uczulenie:(
2 złUploaded with
ImageShack.usANEW ULTIMATE mleczko do mycia twarzy myślę, że została połowa:)
5 złUploaded with
ImageShack.usTESTEROWY ZESTAW CLINIQUE w jednym trochę ubyło
5 złUploaded with
ImageShack.usTHE BODY SHOP - MORINGA SHOWER GEL jest 3/4:)
5 złUploaded with
ImageShack.usUBRANIA, W KTÓRYCH MIAŁAM NADZIEJĘ KIEDYŚ SIĘ ZMIEŚCIĆ I TE KTÓRE JUŻ SIĘ ZNUDZIŁY:) CZERWONA SUKIENKA H&M rozm. M, może raz w niej wyszłam:)
10 złUploaded with
ImageShack.usMAŁA CZARNA H&M prawie nie używana, bo to S-ka
zdjęcie kiepskie, więc wygląda jak bluzka, ale to naprawdę obcisła sukienka
10 złUploaded with
ImageShack.usDAMSKA BLUZA OVERSIZE (marka mniej popularna ) bardzo sympatyczna:)
10 złUploaded with
ImageShack.usBIAŁA KOSZULKA CAMAIEU rozmiar S
10 złUploaded with
ImageShack.usBIAŁA KOSZULKA RESERVED rozmiar M
10 złUploaded with
ImageShack.usKOSZULA (marka mniejpopularna ) rozm. S/M
10 złUploaded with
ImageShack.usKOSZULA JEANSOWA (marka jak wyżej ) rozm. prawdopodobnie M., nie jest długa:)
10 złUploaded with
ImageShack.usPŁYTY, KTÓRE JUŻ ZNAM NA PAMIĘĆ EDYTA BARTOSIEWICZ - Dziś są moje urodziny stan bdb.
10 złUploaded with
ImageShack.usSINEAD O'CONNOR - I do not want what I haven't got stan bdb.
10 złUploaded with
ImageShack.us DLA WASZYCH NIEKRÓLICZYCH PRZYTULAŃCÓW Zestaw zabawek dla psa większość piszcząca bodajże z wyjątkiem kostki i nakręcanej myszy
10 złUploaded with
ImageShack.usZESTAW DLA MAŁEJ KICI 2 saszetki z kurczakiem + mleko dla kotów
5 złUploaded with
ImageShack.usI WIEEEELE KSIĄŻEK ...