Siemanko. Dzisiaj szukając kilku papierów natknęłam się na rzeczy, które kupiłam w sumie nie wiem po co, a które nie są mi potrzebne... Niektóre nówki, inne kilka razy użyte. Teraz żałuję, że kupiłam, bo byłoby za to sporo króliczego żarcia
Tak więc sprzedaję. A nóż widelec komuś się przyda.
####################################################################################Tablet 9cali NTT A72B tutaj parametry
http://www.euro.com.pl/ipad-i-tablety-multimedialne/ntt-a72b.bhtml#akcesoriaKupiłam go w pazdzierniku tamtego roku za 450zł i w sumie nie wiem po co... Chyba z lenistwa, żeby 2 razy obejrzeć na nim jakiś film w pozycji leżącej. Tablecik z średniej półki. W sumie ludzie go chwalą, a dla mnie jest niepraktyczny... Wolę laptop, albo minibooka. Śmiga szybko, łapie wi-fi, ale do dzisiaj nie wiem jak podłączyć do niego modem przenośny. Kupiłam jakąś złączkę mikro USB, ale i tak nie umiem... Dla mnie to czarna magia, a jak coś nie ma guzików to jest niepraktyczne
Do tabletu etui w sumie nówka. Tablet w stanie bardzo dobrym. Użyty ze 2 razy i leży.
Niestety zapodziałam gdzieś gwarancję i pudełko, przez co sporo stracił na wartości.
Tak więc proponuję
200zł####################################################################################Nokia 3310. Wiem, że teraz nastapiła era smartfonów, ale kupiłam go jako niezawodny, niezniszczalny telefon, który ładuje się raz na miesiąc i ma zasięg wszędzie. Miał służyć jako drugi telefon, gdzie miałabym darmowe rozmowy do Play itp, ale zmienili mi mix na kartę i i tak mam darmowe, więc już go nie potrzebuję
Nowa obudowa, nowa bateria. Gwarancja 24 miesiące na podstawie paragonu. Jak ktoś szuka telefonu z opcją rzuć i zabij, tylko do dzwonienia i pisania sms to nadaje się znakomicie
. To telefon z tej aukcji, jakby ktoś chciał dokładniejsze zdjęcia itp.
http://allegro.pl/nokia-3310-nowa-orginalna-obudowa-i-bateria-rok-gw-i3393807480.html40zł####################################################################################Zabawka interaktywna dla królika. Użyta 2 razy na próbę, ale moje króliki wolą nic nie jeść, niż się z tym męczyć.
Będę szczera i Wam powiem, że ten kawałek plastiku choć bardzo wymyśly i fajny nie jest warty swojej ceny, więc cena
co łaska ####################################################################################Dwie arafatki. Kupione kilka dni temu. Miałam z nich uszyć chusteczkę dla psa, ale pewnie nigdy tego nie zrobię, więc sprzedaję.
Cena wg uznania####################################################################################Trymer. Kupiłam rok temu, ale nie mam siły się tym bawić
Nie mam cierpliwości i używam mokrej ręki do ściągania wyłażących włosów.
Na szarej części któraś potwora zostawiła ślady swoich zębów
Zainteresowany sam proponuje cenę####################################################################################Pewnie tu nie będzie chętnych, więc wrzucę też na dogomanię
Smycz Flexi 5m, do 12kg, żyłkowa plus szelki dla psa wielkości pudla miniaturowego, shitzu itp.
25zł####################################################################################Depilator do twarzy. Ja mam chyba za niski próg bólu, żeby tego używać
Cena wg Waszego uznania####################################################################################Książki. Wszystkie są z pierwszej ręki. W stanie idealnym, bardzo dobrym lub dobrym. Przy noszeniu w torebce trochę się mogły pozaginać. W sumie niedawno kupione, ale nie mam zwyczaju czytać 2 razy tej samej książki.
Dla ludzi o mocnych nerwach
W skrócie... Książka oparta na autentycznych wydarzeniach. Historia seryjnego zabójcy, spisana na bazie wywiadów z nimi itp.
Autentyczne biografie najsłynniejszych na świecie seryjnych morderców. Muszę przyznać, że zaskoczył mnie fakt, że mieszkanie jednego z nich znajduje się niedaleko mnie
To nawet nie wiem o czym jest. Kupiona z przypadku.
6 ciekawych historii o dziwnych przypadkach, wypadkach itp. Bardzo ciekawa książka. Trzyma w panięciu do ostatniej literki.
Ceny wymyślcie sobie sami####################################################################################Na ewentualne pytania odpowiem tu, albo na PW.
Zapraszam. Ewentualny dochód zostanie przeznaczony na moich 7 wiecznie nienażartych pyszczków
Do cen trzeba doliczyć parę groszy za kopertę i przesyłkę.