Zapraszamy do akcji BĄDŹ BOHATEREM http://forum.kroliki.net/index.php/topic,16572.0.html
Widzicie wszystkie zdjęcia?
Prosze o numery : 42, 15 i 13Przelew puszcze za kilka dni, jezeli to nie probem;)
Do dyrektora izby celnej występujemy o zezwolenie na loterię fantową lub grę bingo fantową, jeśli wartość nagród przekracza kwotę 3560,83 złPrzepraszam na rok 2013 została ustalona kwota 3.665,68 zł.Kwoty regulowane są zgodnie z Ustawą o grach hazardowych.
Poproszę 17 i 27.
Rozstrzygnięcie jak pójdą wszystkie losy
Ja : 31, 57, 91, 191.
A jakie losowanie zrobimy ? coś ciekawego ?
a nie wiem jak Ty z tym kulasem
W związku z faktem, że konkurs "nie idzie", ogłaszam, iż losy można kupować do końca dnia jutrzejszego. Potem zamykamy konkurs, czekamy na wpłaty i losujemy
możemy się umówić, że wybierzesz losy, a na wpłate i z wynikami zaczekamy. Bo konkurs i tak już tyle trwa, że 4 dni zwłoki wyników chyba nie zrobią róznicy.
zaznaczone
Cytat: Milcia w Październik 03, 2013, 23:16:58 pmzaznaczoneMartini90 zarezerwowała 137 dwa posty wyżej
To ja wezmę jeszcze 183.
W przyszłym tygodniu planuję wystartować z nowym konkursem, ale jeszcze nie powiem na kogo, bo ustalam czy pójdzie kolejka jak w zgłoszeniach czy będzie przeskok.
Zwycięzców już wyłoniłyśmy
Kielce
KielceKielce ! Toć moje strony rodzinne!!!!!
No ale jeszcze niby czekamy na wpłatę Martini90
to jednak nie ja
coś wygrałam!!!!! Tylko nie wiem, co
jestem smutna...