Wpadłam na taki pomysł że może kto zna jakiś dobry sklep internetowy z dobrymi pokarmami dla królików mógłby podzielić się tym z innymi.
U mnie w mieście na przykład nie ma sklepu w którym dostępne są produkty Zuzala czy dobre granulaty np. Cuni Duo.
Natomiast na necie znalazłam sklep gdzie można kupić dosłownie wszystko co jest królikowi do szczęścia i zdrowia potrzebne. Kupuję tam 3 rodzaje sianka (melisowe, miętowe i z ziołami), mlecz suszony, babkę szerokolistną (Kuki to uwielbia), kore wierzby - wszystko firmy Zuzala. A jest jeszcze mnóstwo porduktów tej firmy, których nie zdążyłam wypróbować. Wiem tylko że Kuki się po nich lepiej czuje i jest wreszcie zdrowy a miał bardzo częste problemy z zaparciami i wzdęciami. Sami wiecie jakie to niebezpieczne.
Po granulacie Cuni Duo pozbyłam się problemu z zaparciami. Kuki teraz produkuje tyle bobków, że możnaby z tego chyba zasilić żarówkę
, a wcześniej zdarzało się że nie wypróżniał się przez 2-3 dni.
Sklep posiada też akcesoria nie tylko dla królików. Można kupić coś dla psa, chomika, kota i co tam jeszcze kto hoduje
Dostawa jest w ciągu 2 dni, także bardzo szybko. Można wybrać formę zapłaty a po dotarciu paczki można każdemu produktowi wystawić recenzję.
Poza tym sklep prowadzi bardzo miły pan, który zawsze powiadamia o dokładniej dacie wysłania paczki i w razie problemów z wyborem służy pomocą. Bardzo polecam!
http://www.sklep.videozoo.one.pl/To nie jest reklama!! To wszystko są FAKTY!!!