Zapraszamy do programu Domów Tymczasowych SPK. Więcej informacji tutaj.
Asiu czyżbyś chciała wygrać kojec, który wyląduje u mnie? Ja jeszcze jednego Ci nie oddałam! A tak poważnie, to sponsorkom nagrody też należą się brawa
Super, dwa konkursy w jednym momencie. Dziś zrobię za nie wpłaty. No to biedny student bierze 17 i 27.
poproszę numer 19,20,21 i 23!!
To ja poproszę 5, 25, 55 i 125Przelew zrobię wieczorem
w takim razie: 2, 18, 23,24,
Zaktualizowane
no to teraz Milcia niech lepiej wezmie obydwa bo jak sie okaze ktorys wygrany??
zaktuaklizowane, czyli Milcia 80 klepnełam, tak?
to ja poproszę pozostałe 8 sztuk i już
jeżeli 150 losów sprzeda się przed 7. lipca dorzucamy do puli kolejne.
jeżeli 150 losów sprzeda się przed 7. lipca dorzucamy do puli kolejne. to ja zrozumiałam, że zostaną dorzucone, jeśli wszystkie losy sprzedadzą się w ciągu dwóch dni
Musiałam coś rozwalić przy edycjach wpłat
Bo zobacz, że jak cytujesz jest, że jeśli losy sprzedadzą się przed 7. lipca dorzucamy do sprzedazy kolejne. A na pierwszej stronie fasktycznie wyświetla się ze w ciągu dwóch dni. A ja pisałam tak jak w cytacie, że przed 7. lipca, a nie w ciągu dwóch dni!!!!! Musiałam coś rozwalić przy edycjach wpłat
A czemu juz się konkurs skończył? Bo nie wiem :-(((
Konkurs trwa minimum do wyprzedania wszystkich 150 losów, lecz nie krócej niż do dnia 7.07
A nie można by już zrobić losowania i podać zwycięzce Przecież Kasia na pewno wpłaci Trochi bez sensu, żeby ta cała kasa była zamrożona przez dwa tygodnie... Chyba, że Sopot może już z niej korzystać?
a do czasu oficjalnego ogloszenia wynikow , proponuje mini konkursik : poprosze o propozycje imienia uszaka , "ktoren" to dokonal losowania dodam tylko ze uszak jest pod opieka spk pomorze ( sopot) i jesli ktos sledzi nasz watek ma szanse to imie znac
Gratulacje dla zwycięscy. To kiedy kolejny konkurs?
miła, a może by wylosować, który król ma wylosować numerek
Podsumowując rozumiem, że na konto Sopotu wpłynęło w sumie 830 zł za konkurs numer 41?
czekam tylko do kogo beda wyslane kubeczki - Donisko dzisiaj wylosuje dwa numerki
na te jutro
wie wiem .. dlatego piszę "na te jutro" bo nie wiadomo kiedy one nastąpi
wrzuce dzis zdjecie jeszcze zjedzonych numerkow oczko