Witam!
Z racji tego,że nasz transporterek totalnie się rozpadł postanowiłam sprzedać kilka rzeczy i uzbierać na nowy
Dawno temu bardzo pomogłyście mi w zbiórce na sterylizację adopcyjne Siesty, mam nadzieję,że tym razem też wpadnie Wam coś w oko i pomożecie mi uzbierać potrzebne pieniążki.
1. Sztruksowy, klasyczny trencz. Na podszewce, w pięknym morskim kolorze. Rozmiar z metki 38, ale ja noszę 36 i też jest ok. Stan bardzo dobry. Cena 15zł
2. Puchowa kurteczka zapinana na zamek, z 2 kieszonkami. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Cena 10zł
3. Czerwona kurteczka wiosenno-jesienna, lekko ocieplana. Zapinana na guziki, z odpinanym kapturem. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Cena 10zł
4. Sandały na koturnie. Bardzo wygodne i lekkie. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. Cena 10zł
5. Letnia sukienka firmy TABOO. Z cieniutkiej bawełny- idealna na upały. Zapinana z boku na zamek, wiązana w talii, marszczony dekolt. Rozmiar M ale ba S też będzie pasować. Mało używana. Stan bardzo dobry. Cena 10zł
6. Nowa bluzeczka-tunika z bolerkiem. Rozmiar z metki to M/L ale jest to zdecydowanie S. Cena 12zł
7. Nowa czarna bluzeczka z fajnymi rękawkami. Rozmiar 38. Cena 10zł
8. Zielonkawa bluzka z bardzo dużym dekoltem. Rozmiar M. Stan dobry. Cena 3zł
9. Narzutka Khaki. Rozmiar raczej uniwersalny. Stan Bardzo dobry. Cena 5zł
10. Eyeliner L'oreal + eyliner w pisaku. Użyty może 5 razy. Kolor metaliczny bordowy-brąz
kupiony za 45zł. Cena 10zł
11. Komplet biżuterii- korale + kolczyki. Bigle srebrne z wybitą próbą. Cena 10zł
12. Komplet biżuterii- korale + kolczyki. Bigle srebrne z wybitą próbą. Cena 10zł
13. Komplet biżuterii- korale, bransoletka + kolczyki. Bigle srebrne z wybitą próbą. Cena 10zł
14. Komplet biżuterii- korale, bransoletka + kolczyki. Bigle srebrne z wybitą próbą. Cena 10zł
15. Komplet biżuterii- zawieszka, bransoletka + kolczyki. Bigle srebrne z wybitą próbą. Cena 10zł
16. Komplet biżuterii- bransoletka + kolczyki. Bigle srebrne z wybitą próbą. Cena za JEDEN komplet 5zł
17. Kolczyki, bigle srebrne z wybitą próbą. Cena za JEDNĄ parę kolczyków 2,5zł.