WSPOMOŻ SPK ZA DARMO!!!. Więcej informacji tutaj.
To ja jeszcze zalicytuje obie pary lnianych spodenek, spodobały się mojej mamie EDIT: na razie za wywoławczą
To i ja się przyłączę do wspomożenia króliczych ziomali i poproszę lakier 13C za 5 zł (podobał mi się lakier B, ale "ktoś" mi go zakosił )A z tym kokosowym to mnie się ta butelka od razu wydała "podejrzana" hyhy
Tak jest! Z odbiorem osobistym?
Kto Cię, Aguleksie, uprzedził z lakierem, no kto to taki? Zawsze można przelicytować, stoczymy bój na śmierć i życie
Ja bym chciała 7 i 21 za wywoławczą;) Zestaw do włosów i olejek kokosowy;)
Idealna rameczka na zdjęcia mojego Miśka, bo zawsze będzie w sercach, poproszę więc za 21zł
to ja poproszę nr 7 za 10 zł
Może się jeszcze na coś skuszę ale muszę zaczekać na $$$ na razie się czaję...
niczym pantera... a kiedy nadejdzie odpowiednia chwila, wyprostujesz łapy i rzucisz się na ów rzecz!Nie no wybacz, przez egzaminy mi odwala :o :o :o
Cytat: szyszka w Maj 27, 2013, 18:17:23 pmniczym pantera... a kiedy nadejdzie odpowiednia chwila, wyprostujesz łapy i rzucisz się na ów rzecz!Nie no wybacz, przez egzaminy mi odwala :o :o :oHaha, aż poprawił mi się humor szyszka
No baaa... Bo "ów rzecz" ma być moja:P A miałam już nie zaglądać na bazarki, ale szyszka kusisz i kusisz, aż się we mnie ta pantera odzywa