WSZYSTKIE SPRZEDAWANE PRZEZE MNIE KOSMETYKI SĄ NOWE I ŚWIEŻENADAL MAM DO SPRZEDANIA NASTĘPUJĄCE KOSMETYKI:1) Profesjonalny krem-korektor zmarszczek z molekułą A-F33 30 ml 1 sztuka
OPIS: Profesjonalny krem-korektor zmarszczek z molekułą A-F33 o lekkiej, intensywnie nawilżającej formule. Rewolucyjna molekuła odblokowuje kolagen i zwiększa jego produkcję. W rezultacie wypycha zmarszczki od wewnątrz, by zredukować je w 3 wymiarach: ilości, długości i głębokości. Testowany dermatologicznie i alergologicznie.
Działanie: Redukuje widoczność zmarszczek. Sprawia, że skóra wygląda na gładszą i nawilżoną.
Sposób użycia: Rano i wieczorem, wmasuj delikatnie w oczyszczoną skórę twarzy i szyi.
MOJA CENA: 32,70 zł sztuka + koszt wysyłki (cena katalogowa 59,00)
http://www.pl.avon.com/PRSuite/static/p/pl.html?skin-care/facial-care/p/2052-92) Profesjonalny korektor zmarszczek z molekułą 30 ml 1 sztuka
OPIS: Profesjonalny korektor zmarszczek na noc. Lekki, testowany dermatologicznie i alergicznie.
Działanie: Po pierwszym zastosowaniu sprawia, że skóra wygląda na młodszą. Po 2 tygodniach zmarszczki stają się zdecydowanie mniej widoczne.*
Sposób użycia: Stosuj rano i wieczorem jako samodzielny produkt lub pod krem pielęgnacyjny.
* Na podstawie 11-tygodniowego badania klinicznego KGL7347 z udziałem 65 kobiet.
MOJA CENA: 44,70 sztuka + koszt wysyłki (cena katalogowa 80,00)
http://www.pl.avon.com/PRSuite/static/p/pl.html?skin-care/facial-care/p/2881-13) Intensywna kuracja antycellulitowo-liftingująca 1 sztuka
Odkryj skuteczność podwójnej formuły redukującej cellulit i zapewniającej efekt liftingu. Wzbogacona o 2 składniki o czystosci dermatologicznej przynosi natychmiastowe rezultaty.
Działanie: Żel napinający z kompleksem Pro-Lifting z polimerem PVP i argininą pomaga pobudzać produkcję elastyny, dzięki czemu skóra wygląda na ujędrnioną. Krem LaserDissolve pomaga rozbijać nagromadzony tłuszcz, redukuje nierówności i nadaje skórze gładszy wygląd.
Sposób użycia: Ściśnij tubę po środku tak, by jednocześnie wycisnąć krem i żel. Codziennie rano i wieczorem dokładnie wmasuj w skórę brzucha, okolic talii, ramion, ud, pośladków i bioder.
MOJA CENA: 29 zł sztuka + koszty wysyłki (cena katalogowa: 59 zł)
http://www.pl.avon.com/PRSuite/static/p/pl.html?personal-care/body-care/p/2024-84) Oczyszczająco-tonizujące płatki do twarzy 45 płatków 1 opakowanie
Tonizujące płatki do twarzy zawierają bioaktywny cynk, który kontroluje produkcję sebum oraz kwas glikolowy o działaniu złuszczającym.
Działanie: Oczyszczają skórę, nie wysuszając jej oraz sprawiają, że wygląda ona na gładszą. Płatki koją, tonizują i przywracają równowagę skórze o skłonnościach trądzikowych.
Sposób użycia: Rano i wieczorem przetrzyj płatkiem oczyszczoną i osuszoną skórę.
MOJA CENA: 8,44 zł + koszt wysyłki (cena katalogowa: 17,99 zł)
http://www.pl.avon.com/PRSuite/static/p/pl.html?skin-care/facial-care/p/4517-96) Rewitalizujący żel do mycia ciała Himalajskie Jagody Goji 150 ml 1 sztuka
Odkryj legendarną moc himalajskich jagód Goji. Bogate w antyoksydanty, idealnie regenerują, rewitalizują i relaksują ciało i zmysły.
Działanie: Oczyszcza i nawilża skórę. Tworzy gęstą, pachnącą pianę, energizuje i odświeża. Formuła z mikrokapsułkami.
Sposób użycia: Użyj żelu do mycia w kąpieli lub pod prysznicem, aby orzeźwić i odświeżyć ciało.
MOJA CENA: 7 zł SZTUKA + koszt wysyłki ( cena katalogowa 12,99)
http://www.pl.avon.com/PRSuite/static/p/pl.html?wellness/personal-care/p/3973-57) Żel-krem do pielęgnacji okolic oczu Anew Vitale 15 ml 1 sztuka
Linia Anew Vitale wzmocniona kompleksem ProEnergy jest idealnym rozwiązaniem dla kobiet w wieku 25+, żyjących aktywnie, w szybkim, często stresującym tempie. Aksamitne gładkie, nawilżające szybko wchłaniające się formuły o pięknym kwiatowo-owocowym zapachu nie zatykają porów i nie powodują efektu nieestetycznego świecenia.
Działanie: Koktajl witamin, antyoksydantów i peptydów wzmacnia strukturę skóry, chroni ją przed przedwczesnym starzeniem i dodaje jej energii. W efekcie skóra wygląda na wypoczętą i pełną zdrowego blasku. 97% kobiet potwierdziło, że widoczne na skórze oznaki zmęczenia i braku snu znikają.*
Sposób użycia: Stosuj dwa razy dziennie.
*Na podstawie 2-tygodniowego badania ocen konsumenckich 12-001 z udziałem 150 osób.
MOJA CENA: 13 zł SZTUKA + koszt wysyłki (cena katalogowa 33 zł)
http://www.pl.avon.com/PRSuite/static/p/pl.html?skin-care/facial-care/p/4564-18) Ujędrniający peeling do ciała 150 ml 1 sztuka
Ujędrniający peeling do ciała z białymi i błękitnymi drobinkami. Odpowiedni do skóry wrażliwej. Testowany dermatologicznie.
Działanie: Doskonale oczyszcza skórę, wygładza ją i nadaje sprężystość. Zapewnia orzeźwiający efekt chłodzenia i sprawia, że skóra wygląda na lepiej napiętą.
Sposób użycia: Stosuj pod prysznicem na wilgotną skórę. Masuj delikatnie ciało kolistymi ruchami. Dokładnie spłucz.
MOJA CENA: 10 zł sztuka + koszt wysyłki (cena katalogowa: 25 zł)
http://www.pl.avon.com/PRSuite/static/p/pl.html?personal-care/body-care/p/2685-69) Serum Anew Platinum wiek 55+ 30 ml 1 sztuka
Przełomowe odkrycie, które nadaje nowy kształt walce o młodość skóry. Jest to linia dedykowana kobietom po 55 roku życia, przy bardzo zaawansowanych oznakach starzenia.
Wraz z wiekiem pogarsza się kształt komórek, a produkcja zdrowego kolagenu ulega spowolnieniu. W rezultacie skóra traci wyraziste kontury i zmienia się owal twarzy. Po latach badań naukowcy z Avonu odkryli moc paksyliny – najważniejszego białka odpowiedzialnego za pełen, młodzieńczy kształt komórek. Przełomowa, opracowana i opatentowana przez Avon Technologia Paxilium pobudza produkcję paksyliny nawet o 60 %, aby przywrócić twarzy młodzieńcze kontury.*
Serum Anew Platinum przywraca twarzy wyraziste kontury, a także redukuje widoczność głębokich zmarszczek. Przyjemna dla skóry kremowa konsystencja serum zapewnia łatwość aplikacji, a unikalny peptyd wchodzący w jego skład pomaga przywrócić młodzieńczą strukturę kolagenu.
Po jednej nocy: skóra twarzy i szyi wydaje się napięta, a głębokie zmarszczki wyglądają na wypełnione**
Po dwóch tygodniach: pomaga zredukować widoczność głębokich, poziomych zmarszczek na szyi. Napina I ujędrnia wiotczejącą skórę podbródka I szyi.**
* Na podstawie badania In vitro CBIVT
**Na podstawie 8-tygodniowego badania konsumenckiego 09-174 na grupie 151 osób
MOJA CENA: 30 zł sztuka + koszty przesyłki10) rewitalizująca maseczka z chińskim żeń-szeniem 75 ml 1 sztuka
Rewitalizująca maseczka do twarzy Chiński Żeń-szeń oczyszcza, odświeża i dodaje energii.
Nałóż na suchą, oczyszczoną skórę twarzy. Pozostaw na około 20 minut do wyschnięcia, po czym ściągnij.
Stosuje 1-2 razy w tygodniu.
MOJA CENA: 10 zł sztuka + koszty wysyłki11) Tusz do rzęs Mega Effects kolor blackest/black 1 sztuka oraz brown\black 1 sztuka
Pierwsza panoramiczna szczoteczka, która dopasowuje się do naturalnego kształtu rzęs. Ergonomiczna zginana rączka zapewnia łatwą aplikację. Ultraczarne silikonowe pigmenty dają efekt megaintensywnej czerni.
MOJA CENA 16 zł sztuka + koszt wysyłki12) Podwójny program liftingujący okolice oczu 1 sztuka
Podwójny program liftingujący okolice oczu. Testowany dermatologicznie, oftalmologicznie i alergologicznie. Odpowiedni dla skóry wrażliwej.
Działanie: Żel na górną powiekę i okolice łuków brwiowych zawiera polimer PVP i argininę o czystości dermatologicznej, dzięki którym pomaga stymulować produkcję elastyny, by ujędrnić skórę. Krem na dolną powiekę opracowany przy wykorzystaniu technologii Derma-Refine redukuje zmarszczki i zdecydowanie poprawia wygląd skóry pod oczami.
Sposób użycia: Stosuj dwa razy dziennie.
MOJA CENA 9,99 zł sztuka + koszt wysyłki (cena katalogowa 58 zł)
http://www.pl.avon.com/PRSuite/static/p/pl.html?skin-care/facial-care/p/5799-213) Szminka „Usta w pełni" kolor kiss me pink 1 szutka
Szminka „Usta w pełni" - tak działa podwójna moc powiększania ust z retinolem i kolagenem! Natychmiastowy efekt pełni ust!
Efekt: Aktywne składniki wypełniają usta, nadając im gładkość i optycznie je powiększając. Formuła z SPF 15 i witaminami nawilża i nadaje miękkość. Pokrywa usta kremowym kolorem. Wykończenie - satynowe. Pokrycie - średnie do pełnego.
MOJA CENA: 7 zł sztuka + koszt wysyłki (cena katalogowa 14,99)
http://www.pl.avon.com/PRSuite/static/p/pl.html?make-up/lips/p/3246-614) szminka "uwodzicielskie nawilżenie" kolor shimmering violet 1 sztuka
Szminka Uwodzicielskie nawilżenie - nawilżający balsam i kremowy kolor spleciony w zmysłową, dwubarwną formułę szminki. Po raz pierwszy w tak efektownej formie :
-uwalnia na ustach głęboki, soczysty, nasycony kolor
-sprawia, że usta są zmysłowo gładkie, miękkie i pełniejsze
-zapewnia 24-godzinne nawilżenie
Cząsteczki pigmentu aktywowane przez kompleks nawilżający uwalniają na ustach soczysty, intensywny kolor a kompleks AQUA SILK pomaga utrzymać odpowiedni poziom nawilżenia, nadając ustom miękkość i gładkość.
MOJA CENA 7 zł sztuka + koszt wysyłki15) Błyszczyk do ust z filtrem ochronnym SPF 15 bezbarwny 1 sztuka
Błyszczyk, który skutecznie chroni Twoje usta filtrem SPF 15. Wypróbuj jego bezbarwną formułę o intensywnym połysku.
Aplikator: Wygodny aplikator z gąbeczką.
MOJA CENA: 10 zł sztuka + koszt wysyłki (cena katalogowa 26 zł)
http://www.pl.avon.com/PRSuite/static/p/pl.html?make-up/lips/p/0943-116) 2 w 1 szczoteczka i gąbka do oczyszczania twarzy z serii PLANET SPA 1 sztuka
MOJA CENA: 10 zł sztuka + koszty wysyłki18) Nawilżający krem do rąk Echinacea i Kiełki Pszenicy 100 ml 1 sztuka
Letnia świeżość i pielęgnacja dla twoich dłoni i ciała.
Działanie: Krem do rąk przynosi dłoniom odświeżenie i nawilżenie na cały dzień. Ma nietłustą i nieklejącą formułę - idealna na ciepłe dni.
Sposób użycia: Kilka razy dziennie, delikatnymi, okrężnymi ruchami wetrzyj niewielką ilość kremu w czystą skórę dłoni.
MOJA CENA: 3 zł sztuka + koszty wysyłki (cena katalogowa 6,99)
http://www.pl.avon.com/PRSuite/static/p/pl.html?personal-care/hand-care/p/0146-119) delikatny żel do mycia twarzy sensitive botanicals z serii Solutions 150 ml 1 sztuka
Delikatny żel do mycia skóry wrażliwej. Pozostawia skórę oczyszczoną i odświeżoną. Twarz jest lekko schłodzona. Żel nie ściąga skóry. Minimalizuje pory. Skóra jest gładka, zaczerwienienia i niedoskonałości skóry skutecznie zminimalizowane. Stosować rano i wieczorem.
MOJA CENA 7 zł sztuka + koszt wysyłki22) Odżywcze masło do ciała z minerałami morza martwego z serii Planet SPA 200 ml 1 sztuka
Doskonale regeneruje i pielęgnuje skórę. Unikalna formuła zawiera w swoim składzie minerały z Morza Martwego, które nie tylko regenerują, ale także niszczą nagromadzone w skórze toksyny. Masło do ciała o bogatej formule zapewnia 24-godzinne nawilżenie, koi suchą, podrażnioną skórę, szybko się wchłania nie pozostawiając tłustej warstwy.
MOJA CENA: 23 zł + koszt wysyłki30) Żelowa kredka do oczu kolor aqua pop (kolor już niedostępny w Avon) 1 sztuka
Wypróbuj żelową, superdelikatną kredkę do precyzyjnego makijażu oczu Supershock. Kusi niesamowicie mocnymi kolorami. Oszalejesz na jej punkcie.
Efekt: Idealnie podkreślone oczy dzięki połączeniu delikatności kredki, efektownej precyzji żelu i maksymalnej trwałości.
MOJA CENA: 10 zł + koszty wysyłki (cena regularna 25 zł)
http://www.pl.avon.com/PRSuite/static/p/pl.html?make-up/eyes/p/1730-131) kredka do oczu "zabawa kolorem" seria color trend kolor turquoise 1 sztuka
MOJA CENA: 10 zł + k0szty wysyłki36) Woda perfumowana Little Black Dress 30 ml 1 sztuka
Ponadczasowy, zawsze modny zapach z rodziny kwiatowo-orientalnej, stworzony z myślą o kobiecie eleganckiej, która uwielbia nieprzemijający czar klasyki - małą czarną, perły i dobre perfumy...
Moja cena: 15 zł + koszt wysyłki38) Woda perfumowana Incandessence 30 ml 1 sztuka
Subtelny, świetlisty zapach, który rozwija się w miarę upływu dnia i rozkwita wraz z tobą. Bukiet orchidei, tulipanów i peonii z akordami aromatów szlachetnych drzew z Karaibów.
Moja cena 15 zł + koszt wysyłkihttp://www.pl.avon.com/PRSuite/static/p/pl.html?fragrance/for-her/p/4536-940) Zestaw Chiński Żeń-szeń 1 zestaw
w zestawie Rewitalizujące płatki na powieki i Rewitalizująca kremowa emulsja do oczyszczania twarzy 150 ml
Moja cena: 14,99 + koszty wysyłki 41) Zestaw Wanilia 1 zestaw
w zestawie balsam do ust i krem do rąk 75 ml
Moja cena: 6,49 + koszt wysyłki42) Zestaw Soczysty Arbuz 1 zestaw
w zestawie mgiełka do ciała, balsam do ust, żel pod prysznic 200 ml oraz owocowe mleczko do ciała 200 ml
Moja cena: 13,99 + koszt wysyłki43) Spray przyspieszający wysychanie lakieru do paznokci 1 sztuka
Moja cena 6,99 + koszt wysyłki
44) Bezbarwny podkład „Idealna gładkość” SPF 20 1 sztuka
Moja cena: 19,99 + koszt wysyłki45) Roletka Little Black Dress 9 ml 1 sztuka
Moja cena: 4 zł + koszt wysyłki46) Bransoletka Zoey do wyczerpania zapasów
Biżuteria z pazurem.
Egzotyczna biżuteria Zoey ze zwierzęcymi wzorami. Zestaw bransoletek – 6,7 x 0,7 cm.
Moja cena: 22,99 + koszt wysyłki47) Naszyjnik Zoey do wyczerpania zapasów
Naszyjnik ze zwierzęcym motywem.
Naszyjnik – 77 + 9 cm, zawieszka: 4,4 x 3,9 cm.
Moja cena: 22,99 + koszt wysyłki
48) Kuracja odmładzająca do szyi i dekoltu 40+ 50 ml do wyczerpania zapasów
Ciesz się młodym wyglądem.
Nie pozwól, aby twój dekolt i szyja zdradziły innym twój wiek.
Walcz z wczesnymi oznakami starzenia i ciesz się gładką skórą na dekolcie i szyi.
Kuracja odmładzająca do szyi i dekoltu Solutions: zmniejsza widoczność zmarszczek, ujędrnia skórę i poprawia jej elastyczność, redukuje niedoskonałości, nawilża i wygładza.
Moja cena: 16,99 + koszt wysyłki 49) Maseczka do twarzy z glinką z Tureckiej Łaźni Termalnej 75 ml do wyczerpania zapasów
Odkryj oczyszczający i wygładzający rytuał z tureckiej łaźni termalnej. Maseczka do twarzy zawiera glinkę rhassoul a także wyciąg z czarnej oliwki i bursztynu. Jest odpowiednia do każdego rodzaju skóry.
Działanie: Oczyszczająca maseczka do twarzy z glinką dogłębnie oczyszcza, odświeża i ożywia skórę bez wysuszania jej. Wchłania nadmiar sebum. Sprawia, że twoja skóra wygląda i czuje się zdrowo.
Sposób użycia: Nałóż na twarz, pozostaw do czasu, gdy kolor maseczki zmieni się na różowy, a następnie spłucz.
Moja cena 3,99 + koszt wysyłki