Solvieg- już sprawdzam, lepiej mieć pewność
sporo czytałam o wszystkich i już mi się pomieszały informacje
chciałam coś konkretniejszego znaleźć, ale po polsku to niewiele jest w internecie, z tego co ja wiem to krem chwalony i kobitki zadowolone, brazylijska formuła o której mowa w tekście poniżej wklejonym, jest naprawdę super- mam wosk do depilacji nóg z tą formułą i chociaż sama depilacja oczywiście boli to skóra potem jest naprawdę odżywiona, zero jakichkolwiek podrażnień mimo wyrywania włosów na żywca
-do twarzy
-bezbolesna formuła
-z pędzelkiem
-brazylijska formuła
Sally Hansen, Krem do depilacji Precision Brush-on Hair Remover pof Face. Przeznaczony jest do depilacji włosków na twarzy. Precyzyjny pędzelek zamontowany w tubę dotrze do każdego miejsca na twarzy, z którego chcesz się pozbyć nawet najdrobniejszych włosków. Świetnie nadaje się do usuwania włosków z : okolic górnej wargi, policzków, podbródka, lini włosów. Nie wolno stosować w okolicach oczu i ust! Miękki pędzelek z łatwością i precyzyjnie usuwa włoski cienkie jak i również te twarde i grube. Dodatkowo pomaga zapobiegać odrostowi włosków. Skóra pozostaje gładka i niepodrażniona.
Krem posiada brazylisjką formułę, która jest łagodna, bezbolesna, a poza tym wygładza, zmiękcza skórę podczas usuwania włosków. Wzbogacony został o naturalne składniki i ekstrakty: orchidea, kora wiśni, rumianek, orzech czarny, henna. Składniki te sprawiają, że krem pielęgnuje, koi podrażnienia i relaksuje.
Sposób stosowania: Posmaruj kremem dowolny fragment sóry twarzy naciskając na tubę. Odczekaj około 3 minuty. Sprawdź czy włoski już się usuwają, jeśli tak- zetrzyj wacikiem i przemyj letnią wodą. Pamiętaj aby nie przekroczyć 8 minut!