Pozwolę sobie w tym miejscu bardzo serdecznie podziękować wszystkim osobom, które wzięły czynny udział w interwencji, udzieliły pomocy finansowej, tymczasowej, transportowej, rzeczowej oraz wsparcia mentalnego podczas kilku ostatnich dni. Dzięki Waszej pomocy udało się zaplanowaną interwencję przeprowadzić, dzięki Wam odzyskane zwierzątka dostały nowe szanse na lepszy los. Bardzo, bardzo dziękuję
Szczególne podziękowania kieruję w stronę
-
Kitty27, która bardzo sprawnie organizacyjnie zadziałała na miejscu, a także skutecznie przeprowadziła kampanię elektroniczną
-
całej "śląskiej" grupie reagowania - nie było mnie tam z Wami, więc nie wymienię po imionach/nickach (ktoś pomoże?), ale bardzo Wam dziękuję za Wasze zaangażowanie i włożoną w akcję pracę
-
całej "małopolskiej" grupie reagowania: Ani, Marcinowi, Kindze i Pawłowi - za to, że jesteście dzielni i ofiarni: bardzo się cieszę, że mam Wasze wsparcie, chęci i otwarte głowy na co dzień
-
Spontanom, którzy choć chcieli na akcję nie pojechali, pomogli (i pomagają) wszelako w tak gigantyczny sposób
-
Oskarom dwóm za kwarantannik, odwagę i zaufanie
-
Fundacji Przygarnij Królika za ciepłe kontakty i wzięcie dużej części interwencyjnych uszaczków pod swoje skrzydła
-
Członkom SPK i wolontariuszom azylu w Sopocie - za gotowość do pomocy, mimo dzielących nas ponad pięciuset kilometrów
- zaprawionym w boju
króliczym opiekunom, którzy postanowili podzielić się swoim doświadczeniem i miejscem w domach z uszatymi maluchami
- nowym
opiekunom tymczasowym, którzy zgłosili się, nie mając o królisiach z akcji zbyt wielu informacji
Chciałabym też z całego serca podziękować osobom, które zechciały dołożyć swoją cegiełkę do paczki dla opiekuna zabranych króliczków - bardzo dziękuję za wsparcie finansowe, jednak najbardziej wdzięczna Wam jestem za szczere intencje, współczucie i szacunek do drugiego człowieka.
Trzymajcie kciuki za odzyskane maluszki: z pewnością jeszcze nie raz będziemy Was w ich imieniu prosić o pomoc, ale po sobotniej akcji wiem, że razem damy radę
Spokojnego nowego tygodnia