Zapraszamy do programu Domów Tymczasowych SPK. Więcej informacji tutaj.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ech a mi się Springbank (czy bang ?) spodobała. Siedziała ponad pół audycji u mnie, a jak ją odłożyłem to chciała z powrotem. Niestety póki co lokal mamy za mały na trzy futrzaki.
oj tam.. za 2 mce metraz Ci się zmieni usmiech2 a poza tym czasem to po prostu przeznaczenie bunny
Cytat: dominek w Kwiecień 01, 2013, 14:33:04 pmoj tam.. za 2 mce metraz Ci się zmieni usmiech2 a poza tym czasem to po prostu przeznaczenie bunnyczy zatem przykleić małej-dużej na czoło kartkę "rezerwacja"?
nie miałam odwagi tego sugerować... dwa miechy zlecą ani się obejrzycie
Skradła serce me to fakt :-). Jeżeli moglibyśmy ją dostać po naszej przeprowadzce (czerwiec) to można łatkować. Wcześniej nie bardzo się da, bo mamy małe mieszkanko, a i pewnie szkoda by było stresować malucha podwójną przeprowadzką.
proszę, jaka ta audycja w radio pożyteczna była! PS. SpringbanK
Cytat: qbus w Kwiecień 01, 2013, 17:57:38 pmSkradła serce me to fakt :-). Jeżeli moglibyśmy ją dostać po naszej przeprowadzce (czerwiec) to można łatkować. Wcześniej nie bardzo się da, bo mamy małe mieszkanko, a i pewnie szkoda by było stresować malucha podwójną przeprowadzką.kolejki nie stoją za nimi więc nie ma problemu. Z drugiej strony podwójna przeprowadzka i tak ją czeka najprawdopodobniej bo pewnie przed upływem dwóch miesięcy trzeba będzie je porozdzielać po domach tymczasowych. Razem pewnie nie będą już mogły być (ustalanie hierarchii + dojrzałość płciowa), a i u mnie więcej klatek nie ma szans
mhh czyżby jeden maluch był juz sprzedany? a ja mam takie nieśmiałe pytanie kto kryje się pod nickiem qbus?
jakoś niedługo - maluchy właśnie kończą 2 miesiące, robią się coraz większe, więc nawet niezależnie od ryzyka związanego z dojrzałością, potrzebują więcej przestrzeni.
No to świąteczne pozdrowienia od gwiazd radiowych:
a skąd. same tak się rozsadzają. Jak pisałem, one nie są z tych co jak się je ustawi to będą siedzieć same hehe
Wygląda to jakbyś normalnie mówił do nich: "w szeregu zbiórka, kolejno odlicz"
Cytat: oscarez w Kwiecień 01, 2013, 19:32:57 pma skąd. same tak się rozsadzają. Jak pisałem, one nie są z tych co jak się je ustawi to będą siedzieć same heheTym bardziej mnie zazdrość zżera Chciałabym zobaczyć, jak to się dzieje, że nagle tak siedzą i patrzą jak sowy