Wrzuciłam pomysł na wątek pomysłowy, ale jakoś nie było specjalnego odzewu, więc dodaję go jako osobny, samodzielny wątek.
Więc tak - na forum mamy kilka utalentowanych polskich i zagranicznych rączek (
), więc jeśli owe rączki by się zgodziły to można by zrobić
WIELKĄ aukcję fantów króliczych. W którymś anglojęzycznym państwie było to robione pod nazwą "Holiday Art Show and Auction", na facebooku:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.312706288741856.85189.194396893906130&type=3 Była masa na prawdę ekstra fantów i gdyby było to w Polsce to sama z miłą chęcią bym się skusiła. Aukcja obejmowała
rysunki, malowidła, mozaiki, wycinanki, jednym słowem WSZYSTKIE formy artystycznego wyrażania siebie. Warunek był jeden - królik jako motyw przewodni. Boże Narodzenie już za nami, ale idzie wiosna a co za tym idzie - Wielkanoc, która jak żadne inne święto jest kojarzona z uszakami. Proponuje zebrać się artystycznie maks do połowy lutego, popytać znajomych utalentowanych czy by coś przekazali, zadeklarować wkład, zebrać fanty i przed Wielkanocą ruszyć - najlepiej na facebooku, bo tam więcej osób zagląda i mam wrażenie, że odzew byłby większy(między innymi dzięki udostępnianiu) niż w bazarkach forumowych.
Ja swoje "polskie rączki" oczywiście do interesu dokładam, a jako że w swojej pracy inspiruję się najczęściej cudzymi zdjęciami to sądzę, że byłoby dobrze, gdyby osoby, które
nie wyrażają zgody na używanie swoich zdjęć do takich celów jak rysowanie/malowanie itp. napisały o tym w tym wątku bądź na pw.
Prosiłabym też jakąś
ogarniętą i odpowiedzialną osobę o zajęcie się tym. Ja mogę pomagać, ale ze mnie jest człowiek roztrzepany, więc mogę czegoś niedopilnować zupełnie niechcący a taka akcja powinna być dobrze skoordynowana:))