Doniaaaaa stooooo lat w zdrowu i szczesciu
emcia936 wez dziewczyne z ogloszenia to juz nie mloda samiczka wiec bedzie male zainteresowanie a jak Ci sie nie uda jej zaprzyjaznic z
Kiciusia to ja przyjmiemy
,
ps dobrze by bylo ja najpierw wysterylizowac ( jesli nie jest) wowczas i zaprzyjaznienie moze sie okazac latwiejsze bo w przypadku niesterylizowanej samicy moze w ogole nie byc szans
Pautek kroliki generalnie dogaduja sie z psami ale to zawsze trzeba sprawdzic empirycznie
, jesli ( w koncu
) wpadniesz do uszakowa to sprobujemy dobrac odpowiedniego krolasa
i wtedy bedzie u Ciebie na DT do czasu zaprzyjaznienie z psiakiem ale niezaleznie od wszsytkiego najpierw i tak i tak spotkanie z inspektorem adopcyjnym
Paczusje juz lepiej , bobki tez sa coraz liczniejsze ale nie do konca dobrej wielkosci wiec maluszek zostaje przy lekach jeszcze tydzien
na spacerku
a tak sobie "podskakuje"
hymmmm .... co by tu jeszcze "zbroic"
no dobra ... jak juz tak chcesz to sobie pomyziaj chwilke , tylko szybko bo nie mam czasu
aaa ...co to ja chcialem ...
buziaki dla mamci wirtualnej a w sopocie
w piatek zawiltal u nas
Lol bida taka mowie wam bo w zasadzie to on dopiero teraz poznal co to klatka
,
cale swoje trzy letnie zycie spedzil wolno biegajac ale coz ..... trzeba mu szybko znalezc domek i to bezklatkowy
ktokolwiek widzial ktokolwiek wie niech szybko daje znac
Lolus jest generalnie zdrowy ma maluni defekt, maluni ...musi miec przycinane przednie zebiszcza co miesiac
a tak poza tym jest super
Śieżynka juz w domku na DT/DS i szansa dla kolejnych
Liska i Łatki - to juz wiecie
a ja mam tez super news :
w sobote do DT z opcja DS pokicala ...
Sisi a oto jej nowa rodzina :
Karolina i Michał :
ostatnie chwile w uszakowie :
pa pa pa malutka, niech Ci sie wiedzie i nie wracaj nam juz nigdy
i sopockie uszakowo po sobotnich porzadkach
:
a w niedziele ....
nellciaa przygotowala nam niespodzianke na spotkanie wolontariuszy sopockiego uszakowa u
Beci :
SZKOLENIE BHP ...no nie ma zartow ...
PROFESJONALNE SZKOLENIE BHP PIERWSZA POMOC PRZY NAGLYCH WYPADKACH w szkoleniu glowna role odegrala
"Little Anne" i
Karolcia oraz nasz
szkoleniowiec Bogusia oczywiscie
szkolenie bhp okazalo sie byc bardzo bardzo , ujme to tak : "uswiadamiajacym " , jak malo wiedzialam o ratowaniu ludzi ...duzo mniej niz o ratowaniu krolikow he he he
ale od niedzieli czuje sie przeszkolona i polecam wszystkim tego typu szkolenia ...nigdy nie wiadomo kiedy moze okazac sie przydatnym , oby nigdy ale kto wie .... lepiej jednak jest wiedziec
Bogusiuuuu pomysl przedni i super ze nam taka niespodzianke przygotowalas
zapraszamy na konkurs :
http://forum.kroliki.net/index.php/topic,16820.0.htmlzostalo juz tylko 37 losow